משפחה שכזאת

• הוסף לסימניות
מה הם לא עשו...:eek::p:D

ממשיכה את צעדי הראשונים בסטודיו;)
אשמח להערות והארות,זה עוזר לי מאד

קבצים מצורפים

• אפי 2_1024x682.jpg
    אפי 2_1024x682.jpg
    KB 85.8 · צפיות: 39
  • דבי 2_1024x682.jpg
    דבי 2_1024x682.jpg
    KB 93.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תמונות מאוד יפות!!!!
החיתוכים מציקים בשתי האחרונות
הצבעים אפרוריים מדי במסך כדאי לפתוח!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בסטודיו אבל כן בתמונות השתיים הראשונות ממש יפות במיוחד הילדה אבל השתיים ההבאות מאוד הציק לי שבידיים חתוכות ובתמונה האחרונה חבל שגם הראש חתוך (לילד זה לא ממש מפריע)
אבל בכללי חמוד מאוד בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
ילדים מתוקים
אהבתי במיוחד את השניה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!
צודקות לגבי החיתוכים..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה2 ראשונות מושלמות וואו
הבאים בתור סתמיים בהבדל עצום
לא רק בחיתוכים גם בהבעה של הילד

• הוסף לסימניות
התמונות מקסימות במיוחד ה-2 הראשונות
כשפותחים את התמונות הם נראות קצת אדומות מידי אפשר לראות שהצבע של השער והעור לא טבעי
בנוסף רואים קפלים על הרקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה קבלה;2220247:
התמונות מקסימות במיוחד ה-2 הראשונות
כשפותחים את התמונות הם נראות קצת אדומות מידי אפשר לראות שהצבע של השער והעור לא טבעי
בנוסף רואים קפלים על הרקע

תודה!

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לשמוע גם על התאורה והקומפוזציה

• הוסף לסימניות
כשאת מצלמת, עדיף להתרחק כמה שיותר ולעשות זום אין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;2220379:
כשאת מצלמת, עדיף להתרחק כמה שיותר ולעשות זום אין.

תודה
אבל זה מה שעשיתי.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה