דרוש מידע משפחתון בבני ברק-האם נפתח לכם?

• הוסף לסימניות
שלום,
הבת שלי במשפחתון, ואין לה בבית ממ"ד
לכן לא פותחת.
מישהו יודע איך החוק בענין? האם צריך לשלם מלא?
זה ממש לא הגיוני שאני ישלם רגיל ועוד ישלם למטפלת פרטית או יפסיד שעות עבודה
האם יש מה לעשות בנידון?
אישית, לא מפחדת לשלוח בלי ממ"ד, גם בבית אין לי...
אשמח לכל מידע\עיצה בנושא
ראיתי את האשכול על המעונות אבל זה שונה מעט...
תודה על כל מידע

• הוסף לסימניות
אסור להן לפתוח
אצלינו פתחה פרטי רק למי שחייבת ודרשה חתימה
יש לה ממד קטן
לגבי תשלום היא אישה צדיקה
אמרה בנתיים אל תשלמו ונבדוק מה יעשו כולם

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות
מה כולם עושים????
זה מאוד תלוי באיזור
מרכז זה דבר אחד דרום זה דבר שני וצפון זה שלישי.... (כואב... אבל זה המצב...)
בכל מקום יש את מה שמקובל שם - ובדרך כלל בכל איזור יש את הפוסק שמקובל שם על כולם...

• הוסף לסימניות
אצלינו פתחו בלי ממ''ד
בצירוף חתימה על הסרת אחריות
וכן השעות הם רק 8 עד 2
מכיר עוד משפחתון שנפתח בסגנון כזה
והמטפלת שלנו אמרה שהיא פותחת כי הבינה שזה רוב המשפחתונים עושים
אז אולי כדי לברר אם זה כך ולומר למטפלת שהיא מהמיעוט

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות...
ממש תודה
על הימים שלא עבדו, לקחו רגיל?

• הוסף לסימניות
המשפחתונים בבני ברק חזרו
הודעה שקיבלתי עכשיו

• הוסף לסימניות
גם אצלינו אותו סיפור...
זה נשמע לי הזוי ולא הגיוני שמטפלת תמ''ת שאין לה ממ''ד בבית לא צריכה לעבוד ומי שיש לה ממ''ד צריכה לעבוד.
זה סוג של פרס כאילו למי שאין לה ממ''ד? זה מעצבן ומרגיז ממש!!
אנחנו ממש מתלבטים אולי כבר שווה להעביר לפרטי ... אני הבנתי שמטפלות פרטיות כן עובדות כרגע.

• הוסף לסימניות
מה יהיה? מדברים על מערכת לחימה ממושכת, אז כל יומיים כשבני ברק תהיי כתומה אין משפחתון? :(

• הוסף לסימניות
קיבלתי צינתוק ממערכת המשפחתונים בבני ברק
שיש ממחר לימודים רק למי שיש לו בבית ממד
03-6285802

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה