משפחתון/מטפלת בביתר

• הוסף לסימניות
איך אני מוצאת אחת טובה?
אני צריכה לחזור לעבודה עוד פחות משבועיים ולא מצאתי לא משפחתון ולא מטפלת
מעון לא בא בחשבון-ואכן יש פה מלא

• הוסף לסימניות
איפה את גרה?
לגבי מטפלות תשאלי שכנות באזור
ולגבי משפחתונים תבררי איפה שנרשמים להם (נאות מרגלית אם אני לא טועה...)

• הוסף לסימניות
שכות אמרו לי שיבררו לי, אני עוד מחכה לתשובה
אני גרה בהחוזה מלובלין גבעה ב'

משפחתונים, נרשמים דרך העיריה?

• הוסף לסימניות
יש משפחתון של העריה מעולה של בתיה פרנקנהויז

• הוסף לסימניות
מעינות שלום אנו ממש שכנות (מעניין איך השם של באמת)
יש כאן כמה משפחתונים ואת צריכה לברר מי מהם נשאר לה מקום תתקשרי למרכזת המשפחתונים והיא תשאל אותך באיזה אזור את צריכה וככה היא תוכל לעזור לך
אני לא יודעת למה את פוסלת מעון אבל לדעתי כמה שזה נראה גדול יותר ממשפחתון (וכולה זה גדול יותר באיזה 4-5 ילדים) ויש שם עוד סייעת לדעתי אין כמו מעון מנסיון שלי במשפחתון ונסיון של אחיותי במעונות (של בית ברכה זה אדיר) אין לך מושג למה הם דואגות לך שם זה לשים את הילד עם עינים עצומות

בכל אופן שיהיה לך הרבה הצלחה וכח לחזור לשגרה

• הוסף לסימניות
מאיפה אני משיגה את המספר שלה?
קפצי לבקר :)

• הוסף לסימניות
טוב אני מ-י-ו-א-ש-ת
אין מקום במשפחתונים
ואני צריכה לחזור לעבודה עוד 3 ימים!!!!

• הוסף לסימניות
מוכר. יש לי שכנה שהכניסה לפני כחודשיים תאומים בני שנה למעון "גן עדן" שנפתח לא רחוק ממך.
חוץ מהשם של המעון שלא מצא חן בעיניה, היא מאוד מרוצה מהכל שם. רוצה טלפון לדבר איתה ולברר?

• הוסף לסימניות
שמעתי דווקא המלצות על המעון
רציתי משפחתון
אני באמת יתקשרלראות אם יש שם מקום
תודה

• הוסף לסימניות
מעון גן עדן - מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת לשלוח ילד שלי לגן עדן בגיל כזה צעיר... :rolleyes:
מה קרה להם, השתגעו? שלפחות יקראו לזה: "כגן עדן", אני משערת שיש אמהות שרק בגלל השם שמעורר חלחלה, נמנעות מלרשום לשם...
אז אם את מבררת אצלם, תציעי להם להוסיף את הכ' בהתחלה.
(בכל פעם כשאני נתקלת בפרסום שלהם, אני מתחלחלת מחדש. אמנם גן עדן הוא מקום שכולנו מצפים להגיע אליו - אבל לאחר מאה ועשרים שנה!!)

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה כשעובדים חובבני, בלי ליווי מקצועי של קופירייטר.
קורה מאוד הרבה במגזר שלנו. אנשים לא מבינים למה בכלל צריך ליווי מקצועי של מומחים בתחום. לתת שם זה לא רק עניין כישרון והברקה, אבל לכי תסבירי להם. זה העסק הראשון שפגשת עם שם לא מתאים?
מעון כגן עדן לא יישמע יותר טוב, אולי יותר מסורבל. כדאי גם לשקול שינוי השם בתחילת הדרך - כשמתחילים להתבסס, יש לזה לא מעט חסרונות.

אבל ההורים מרוצים וגם הילדים. ובינינו, זה העיקר.

• הוסף לסימניות
אני חשבתי
שלמנהלת של המעון קוראים עדן..
זה כמו שאומרים גן מזל
או גן יוכבד
אז יש גם גן עדן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;518209:
אני חשבתי
שלמנהלת של המעון קוראים עדן..
זה כמו שאומרים גן מזל
או גן יוכבד
אז יש גם גן עדן

:)
על זה לא הייתי חושבת.

• הוסף לסימניות
טוב שאין שם 2 מנהלות בשם חיה. זה כבר היה יותר מידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה