עזרה משפחתונים-סבסוד מישהו יודע???

• הוסף לסימניות
לגבי עצמאי קיבלת היום בקשה ל6 חדשים כמו ש @צנונית כתבה
לאחר שהתכתבתי איתם בצאט קיבלתי מענה ודרגה באותו יום שווה לנסות (דרגה לא טובה היה חסר עצמאי 6 חודשים )

• הוסף לסימניות
לגבי עצמאי קיבלת היום בקשה ל6 חדשים כמו ש @צנונית כתבה
לאחר שהתכתבתי איתם בצאט קיבלתי מענה ודרגה באותו יום שווה לנסות (דרגה לא טובה היה חסר עצמאי 6 חודשים )
איפה יש צא"ט להתכתבות איתם? אולי משהו מעלה פה קישור לתועלת הציבור.

• הוסף לסימניות
קישור לצאט
לקח לי כמה שעות עד שהם ענו

• הוסף לסימניות
זה מה ששלחו לי- מישהו יודע מה הכוונה???
הננו מיידעים אותך כי בקשתך להשלמת תהליך סבסוד שכר לימוד במעונות / משפחתונים / צהרונים התקבלה, אך נדחתה כיוון שמספר הזהות שהוקלד להורה הראשון היה שגוי.

עליך לשלוח בקשה נוספת עם נתונים תקינים.

לנוחות להלן קישור להגשת הבקשה על-ידי הורה 2: לחץ כאן
בטרם מילוי הטופס יש לודא שהורה 1 התנתק מהחשבון שלו.

כבר מלאתי את הטופס כמה פעמים של שני ההורים ושלחתי והם שולחים לי את ההודעה הזו שוב ושוב- מה הכוונה?
כשאר באים למלא את הורה 2 בכניסה לטופס רשום לציין תעודת זהות של הורה 1 , יש מצב שטעית בזה?
אם כן, זה נופל אצלם כי לא נמצא התאמה בין 2 ההורים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעשות לי סדר איזה מסמכים צריך להורה עצמאי?
איזה תצהירים? צריך שומת מס? של איזו שנה? מה עוד צריך

• הוסף לסימניות
איך היגעת לצא'ט? באיזה אתר זה מופיע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה