משפט חזק על תודה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין מגנט למשהו שאני חייבת לו המון תודה , אבל משהו פיקנטי כי הוא בן אדם מאד הומוריסטי

• הוסף לסימניות
תודה אף פעם לא יצאה מהמודה

• הוסף לסימניות
תודה - מילה שפוטרת אותך להחזיר טובה
( המצאתי השניה מקווה שלא נשמע מרושע מידי חחח )

• הוסף לסימניות
"הפעם בלי הומור..תודה!!"

"תודה, מילת סיכום שכוללת הכל"

"תודה, מילה קצרה עם משמעות ארוכה"

"תודה מילה שפותרת פרוט.."

אם לא הייתי מכירה את המילה תודה
לא הייתי מסימת לדבר.."

"מי שהמציא את הצרוף של 4 האותיות
ת,ו,ד,ה כנראה הכיר אחד כמוך.."

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי פעם כרטיס שהיה כתוב עליו תודה בהמון שפות, ואז משהו על תודה, אם זה מענין אותך אני ילך לחפור בארון למצוא את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;668389:
אני קיבלתי פעם כרטיס שהיה כתוב עליו תודה בהמון שפות, ואז משהו על תודה, אם זה מענין אותך אני ילך לחפור בארון למצוא את זה.
מעניין אותי אשמח לשמוע תודה.

• הוסף לסימניות
באדיבות גוגל:
Thank you
grazie (איטלקית)
Danke (גרמנית. ככה גוגל טוען, אבל לי ידוע שאומרים "דנקה שיין". איך כותבים שיין בגרמנית :rolleyes:)
אַ דאַנק (אידיש)
شكرا (בלי אחריות)
謝謝 (סינית)
Muchas gracias (ספרדית)

אם את רוצה עוד... http://translate.google.com

• הוסף לסימניות
הנה מצאתי...

קבצים מצורפים

• img-Y23203830-0001.jpg
    KB 185.5 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
גם שם זה תרגום אופייני של גוגל:
מרסי - במקום מרסי בוקו,
גראסיאס, במקום מוצ'ס גראסיאס...
כנראה שאין תחליף למי שדובר את השפה.

אגב, בספרדית: Muchas gracias (תודה גדולה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;668672:
גם שם זה תרגום אופייני של גוגל:
מרסי - במקום מרסי בוקו,
גראסיאס, במקום מוצ'ס גראסיאס...
כנראה שאין תחליף למי שדובר את השפה.

אגב, בספרדית: Muchas gracias (תודה גדולה)

צודקת, אבל מי שמקבל במילא לא מבין, העיקר הרעיון...

קיבלתי את זה לפני יותר משמונה שנים.

• הוסף לסימניות
הכרטיס הזה כבר השתדרג מאז,
אפשר למצוא אותו ב"הפנינג"
כתוב בחוץ תודה בהרבה שפות
ואז בפנים כתוב תודה, בכל השפות של הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה