כללי משקלים שונים באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי חבילת פונטים של פונטביט, חלקם בעלי מס' משקלים, שמשום מה באינדזיין אין לי את האפשרות לבחור בכל פונט יותר ממשקל אחד, מישהו נתקל בזה?

[זה דווקא באינדזיין, בתוכנות אחרות זה פועל מצויין!]

• הוסף לסימניות
אני לא מתמיכה טכנית של פונטביט אז אני יכול רק להניח.
ההנחה שלי היא שמדובר בגופני אופן טייפ בסיסי, בפונטים הטרוטייפ חוץ מהמודגש (בולד) היה כאילו משפחה חדשה למשל
שם הדסה - במשקל רגיל
שם הדסה שחור - במשקל רגיל
למעשה התוכנות מזהות שיש כאן 2 משפחות ולא 1
עד שהחליטו האדובי לתמוך במשפחות מורחבות (שזהים גם בפיסי וגם במק)
אז התוכנות האחרות קוראות את שמות המשפחה מטבלאות שונות מאלו שתוכנות אדובי קוראות.
או שזה באג בגרסה מסויימת של אדובי או שזו בעיה בהגדרות שמות המשפחה המורחבות של האופן טייפ.

למעשה כאן זה לא המקום לשאלות כאלו, צריך להתקשר לתמיכה טכנית של פונטביט ולשאול.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי עם הפונטים שלהם, הבעיה הוא בשמות הפונטים.
אם תפתח את הפונט ותשנה את השמות הכל יסתדר.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי עם הפונטים שלהם, הבעיה הוא בשמות הפונטים.
אם תפתח את הפונט ותשנה את השמות הכל יסתדר.

• הוסף לסימניות
מה שמוזר בכל הסיפור, שעכשיו גיליתי, שרק כשאני נכנס דרך תפריט TYPE לגופנים, שם מופיעים לי כל המשקלים, ואילו בקונטרול למעלה, וכן בתיבת הכלים של כלי הכתב מופיעים לי רק חלק...
[ולמי שמכיר זה די מעצבן להגיע לזה דרך התפריט...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה