משקפיים לילדים ונוער בחינם!

• הוסף לסימניות
לגבי המבצע במכללת הדסה לילדים. האם זה מבצע שהיה ח"פ או שזה משהו קבוע.
עכשיו התקשרתי והם אמרו לי שהמבצע עבר וכעת זה רק בדיקה חינם ואת המשקפיים והעדשות מקבלים במחיר מסובסד של עד 200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Designer;1208657:
לגבי המבצע במכללת הדסה לילדים. האם זה מבצע שהיה ח"פ או שזה משהו קבוע.
עכשיו התקשרתי והם אמרו לי שהמבצע עבר וכעת זה רק בדיקה חינם ואת המשקפיים והעדשות מקבלים במחיר מסובסד של עד 200 ש"ח.

מה מסובסד ב 200 שקל? זה מחיר של משקפיים סטנדרטיות של המספר הזה לילד

• הוסף לסימניות
אני רק כתבתי את מה שהם אמרו לי והמקסימום זה 200 יכול להיות ביותר זול. וגם לי זה לא נשמע מסובסד ולכן רציתי לברר לגבי המבצע של פותח האשכול אם זה היה מבצע זמני או שזה הסדר קבוע עם מכללת הדסה שעדיין רלוונטי גם עכשיו.

• הוסף לסימניות
  1. המבצע היה אכן חד פעמי.
  2. 200 ש"ח מקסימום זה זול מאוד!!! לחלק מהילדים שלי יש משקפיים של 700 ש"ח!

• הוסף לסימניות
אם ידוע לכם שוב על כזה מבצע נשמח לקבל עדכון. תודה מראש

• הוסף לסימניות
בשמחה. אני נתקלתי בזה בביקורת שגרתית... הסיכוי שזה יקרה שוב שווה לסיכוי שזה יקרהה למישהו אחר..

• הוסף לסימניות
אני הלכתי בזמן שהיה מבצע חינם והם עשו לי ב 100 ש"ח מספרים 4.5 ו - 5 מגדיל עם עדשות יותר דקות ממקטין מספר 2 זה משקף שעולה בחנויות לפכות 1500 ₪ .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1208940:
  1. המבצע היה אכן חד פעמי.
  2. 200 ש"ח מקסימום זה זול מאוד!!! לחלק מהילדים שלי יש משקפיים של 700 ש"ח!

אולי אם זה משהו מאוד איכותי אז כן, אני לא מבינה בזה הרבה אבל עשיתי לילד 3 זוגות משקפיים, טובות בשני מקומות שונים עלו בין 150 ל 250. אולי מספרים יותר גבוהים וכאלה זה יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה