משקפיים רזרבה מולטיפוקל באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
יש לי משקפיים מולטיפוקל שקניתי ב280 עלה לי מעל 2000 ש"ח, אני צריך לגיבוי לאוטו עוד משקפים מולטיפוקל פשוטות
מצרף כאן קישורים לקנייה באלי אקספרס בזול אבל אני לא יודע מה למלאות בכל השדות, יש לי את ההזמנה שלי מ280 בדיוק והיא מצורפת אבל עדיין אני לא מבין מה למלאות בכל שדה.
אשמח מאד לעזרה
תודה רבה
קישור 1 https://he.aliexpress.com/item/1005...f!12000017470439113!im!!&gatewayAdapt=glo2isr
קישור 2 https://he.aliexpress.com/item/1005...f!12000031441039814!im!!&gatewayAdapt=glo2isr

קבצים מצורפים

• ‏‏משקפיים מולטיפוקל - עותק.jpg
    ‏‏משקפיים מולטיפוקל - עותק.jpg
    1.7 MB · צפיות: 55
  • שדות למלאות Progressive.jpg
    שדות למלאות Progressive.jpg
    KB 149.1 · צפיות: 50
  • שדות למלאות גרסה אחת.jpg
    שדות למלאות גרסה אחת.jpg
    KB 147.6 · צפיות: 49
  • שדות למלאות.jpg
    שדות למלאות.jpg
    KB 141.7 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
השורה העליונה היא ימין, והשניה היא שמאל - גם באלי וגם במרשם
תעתיקו מהמרשם את המספרים לפי הסדר הזה:
מה שכתוב בריבוע השמאלי במרשם - לריבוע הימני באלי
מה שכתוב באמצעי במרשם - לאמצעי באלי
אחרי שמילאתם את שתיהם - כעת אפשר למלא את הריבוע השלישי - ציר - לשם תעתיקו מה שכתוב בריבוע הימני של המרשם
כעת נשאר רק ריבוע אחד - אליו תעתיקו את המספר שרשום בשורה השלישית במרשם ושמתחיל ב- +

הפונקציה של אחת או כפולה זה ככל הנראה מרחק בין האישונים - אבל לא בטוחה

בהצלחה
מקווה שעזרתי
כמובן הכול ללא אחריות אלא מהבנה בלבד של הכתוב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השורה העליונה היא ימין, והשניה היא שמאל - גם באלי וגם במרשם
תעתיקו מהמרשם את המספרים לפי הסדר הזה:
מה שכתוב בריבוע השמאלי במרשם - לריבוע הימני באלי
מה שכתוב באמצעי במרשם - לאמצעי באלי
אחרי שמילאתם את שתיהם - כעת אפשר למלא את הריבוע השלישי - ציר - לשם תעתיקו מה שכתוב בריבוע הימני של המרשם
כעת נשאר רק ריבוע אחד - אליו תעתיקו את המספר שרשום בשורה השלישית במרשם ושמתחיל ב- +

הפונקציה של אחת או כפולה זה ככל הנראה מרחק בין האישונים - אבל לא בטוחה

בהצלחה
מקווה שעזרתי
כמובן הכול ללא אחריות אלא מהבנה בלבד של הכתוב
תודה על התגובה המפורטת
מצורף תמונת מסך של הבחירה שעשיתי כמו שאמרת האם זה נראה לך תואם? עדיין לא הזמנתי
ומה זה גריי תמונה? יש אנטי ריי הכחול שזה בטח מה שנקרא ציפוי אנטי רפלקס.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• האם זה תואם.png
    האם זה תואם.png
    KB 152.4 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה גריי תמונה
ולפי מה שהבנתי הכחול זה נגד קרינת מסכים
באופן אישי לא הייתי עושה שום ציפוי אם אני לא בטוחה מה הוא - מה גם שאם זה לא איכותי זה מתקלף
את המספרים נראה שהעתקתם מהדף הקטן המהודק למעלה
אבל בדף הגדול יש מספרים קצת שונים שאותם עושים למעשה במשקפיים - כנראה שהאופטימטריסט עושה שיקולים מקצועיים ומעגל לכאן או לשם, אז בתכלס עדיף להעתיק מהדף הגדול

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה גריי תמונה
ולפי מה שהבנתי הכחול זה נגד קרינת מסכים
באופן אישי לא הייתי עושה שום ציפוי אם אני לא בטוחה מה הוא - מה גם שאם זה לא איכותי זה מתקלף
את המספרים נראה שהעתקתם מהדף הקטן המהודק למעלה
אבל בדף הגדול יש מספרים קצת שונים שאותם עושים למעשה במשקפיים - כנראה שהאופטימטריסט עושה שיקולים מקצועיים ומעגל לכאן או לשם, אז בתכלס עדיף להעתיק מהדף הגדול
שוב תודה רבה
רעיון מצויין מאחר וזה רזרבה אני יזמין בלי ציפויים בכלל. תודה על הכל.
מצורף עוד תמונה של המרשם, פה אני רואה מהודק פתק עם מספרים אחרים בכלל. זה אותו משקפיים או שצילמתי בכלל משקפיים נוספות?
תודה על הכל
אשמח להמשך עזרה בבקשה

קבצים מצורפים

• ‏‏משקפיים11 מולטיפוקל - עותק.jpg
    ‏‏משקפיים11 מולטיפוקל - עותק.jpg
    1.2 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
שוב תודה רבה
רעיון מצויין מאחר וזה רזרבה אני יזמין בלי ציפויים בכלל. תודה על הכל.
מצורף עוד תמונה של המרשם, פה אני רואה מהודק פתק עם מספרים אחרים בכלל. זה אותו משקפיים או שצילמתי בכלל משקפיים נוספות?
תודה על הכל
אשמח להמשך עזרה בבקשה
כנראה שאלו משקפיים אחרות
כמובן תזמינו לפי המרשם שאתם בטוחים שהוא הנכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת