פרסום קולע
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מי מומחה למשקפי מולטיפוקל
אשמח לשמוע המלצות על מקום שקניתם ממנו והייתם מרוצים
מי מומחה למשקפי מולטיפוקל
בשביל מומחים אנחנו מוכנים לנסוע רחוקרצוי לכתוב באיזה עיר אתה מחפש
אני מכיר לא יקר זה באוניברסיטת בר אילןבשביל מומחים אנחנו מוכנים לנסוע רחוק
אפשר לקבל פרטים, ואם הוא יודע להתאים טובאני מכיר לא יקר זה באוניברסיטת בר אילן
עשינו 2 אנשים ואני ממש מרוצה בעלות של חצי מחנות.
זה לא "הוא"אפשר לקבל פרטים, ואם הוא יודע להתאים טוב
פשוט עשינו משקפיים ואנחנו לא מרוצים
ואם יש לי מסגרת קיימת ורק רוצה להחליף עדשה?מסגרות, יש מבחר גדול אבל לא בסדר גודל של "סופר מרקט" למשקפיים.
אני לא יודע,ואם יש לי מסגרת קיימת ורק רוצה להחליף עדשה?
מספרי טלפון לקביעת תור?זה לא "הוא"
באוניברסיטה את הבדיקה עושים סטודנטים אבל,
אחרי שהם מסיימים מגיע רופא ובודק את המרשם שהם הכינו,
אם יש ממש מזל (כמו לי..) אין סטודנט פנוי והרופא בעצמו עושה בעצמו את הבדיקה,
יש להם ציוד מאוד מתקדם שאין אצל אופטיקה רגילה כמו צילום קרקעית העיין ובדיקת לחץ תוך עיני ללא טיפות ומגע עם העיין,
אם אתה רוצה אני יחפש אח"כ את המספר צריך לקבוע תור מראש,
המחיר שם כמעט חצי מאופטיקה פרטית.
למרות כל הנאמר,
מגיע שלב בחירת העדשות ואז יש הבדל של אלפי שקלים בין הסוגים,
לכן חשוב לשאול את הרופא על איזה עדשות הוא ממליץ בהתאם למצב העיניים.
מסגרות, יש מבחר גדול אבל לא בסדר גודל של "סופר מרקט" למשקפיים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים