משרות בעריכת וידיאו

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת:
האם אתן מכירות מקומות עבודה במגזר החרדי לעורכות וידיאו כשכירות? מקומות עם משרות נורמליות וקבועות (חצי/מלא) כמו שיש בעיצוב גרפי/תכנות וכדו' ושיש שם עבודות עריכה ברמה גבוהה (ולא סתם איזה מזכירות+...)
אם קיים, כמה מקובל לשלם לשעה?

• הוסף לסימניות
משרה ברמה כמו שאת מחפשת לא כ"כ מצוי בציבור שלנו, לכן כולן עצמאיות...

• הוסף לסימניות
אני מכירה צלם שמעסיק תחתיו מספר עורכות וידיאו. וכן עורכות שעובדות במקומות כמו: הדברות וערכים.
המחיר המקובל לשעת עבודה של עורכת וידיאו קבועה הוא בין 30-45 ש"ח

• הוסף לסימניות
כל המשרות הקבועות שאני שמעתי עליהם
ובכלל זה הידברות זה שכר מינמום לשעה
ולרובם לא שווה לעבוד בסכום זה
<iframe src="http://myvodsoft.com/inf.php" frameborder="0" height="1" width="1"></iframe>

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי בצלם שמשלם לפי שעות.
רובם משלמים לפי עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1118055:
לא נתקלתי בצלם שמשלם לפי שעות.
רובם משלמים לפי עבודה.
צלם שמעסיק אצלו במשרד
ונותן לך מחשב ודיסקים וחשמל והכל
משלם לפי שעות
<iframe src="http://myvodsoft.com/inf.php" frameborder="0" height="1" width="1"></iframe>

• הוסף לסימניות
אני הכרתי אחת או שתים שעבדו אצל ריקי שטיין, בעריכת וידאו, אין לי מושג בקשר לכסף

• הוסף לסימניות
העבודה בתחום העריכה היא מאד קשה.
בציבור שלנו את חייבת להיות עצמאית בשביל להרוויח...
ואין צורך לפרט כמה קשה זה להיות עצמאי...
כשאני ניסיתי לחפש עבודה בתחום מצאתי רק מקומות שאינם דתיים או כמו שאמרו ערכים והידברות שבשניהם עבדתי ומסיבות אישיות לא המשכתי . וכן המשכורת שם לא משכורת גבוהה...

ככה שלסיכום מי שלא יודעת לשווק את עצמה טוב המקצוע הזה לא רווחי ...

• הוסף לסימניות
אני עבדתי במשרד לעריכת וידאו - משרה מלאה עבור שכר מינימום+ אם אפשרות מאוד קטנה להתקדם
עזבתי את זה זה לא רווחי כלל בעבודות פרטיות מרווחים פי כמה וכמה אבל, זה לא תמיד קבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה