משתלב טוב? [יש גם ילדה בת 5+]

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ROVA-KIR copy.jpg
    1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מעולה!
חבל על המרצפת השבורה, בגללה רואים מיד את סוף הרקע (אולי תתקני בפוטושופ...)

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את התמונות שלך!

• הוסף לסימניות
וווי אאהבתי מדהים!!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה גם בעבר אך לפני ששידרגתי את המצלמה. עשית את זה נפלא!
מצטרפת לצער על המרצפת השבורה. אולי פוטושופ באמת יועיל כאן. הילדה נראית ממש נשענת על הסלע והתאורה-אהבתי מאד. רוצי ללמוד.

• הוסף לסימניות
רעיון מיוחד, תפיסה טובה והעמדה נהדרת, גם אני הייתי משפצת קצת את הרצפה...

• הוסף לסימניות
מקסים, ממש אהבתי, הרעיון הביצוע בגדי הילדים והתאורה ...
מה שקפץ לי מיד היתה העובדה שהתאורה בציור ובצילום לא זהה, בצילום יש תאורת שמש קונטרסטית, לעומת הצילום שבו התאורה רכה ובאה מלמעלה.
צילום מזווית נמוכה יותר היתה פותרת את בעיית המרצפת השבורה ובכלל ...
בפעם הבאה כדאי לנסות לצלם מהצד ועם עומק שדה קטן יותר להכניס תלת ממדיות לצילום/ציור.

• הוסף לסימניות
אמאלהההההההההההה
לקח לי 3 שניות לקלוט מה הולך פה!
רעיון מדהים וביצוע כנ''ל!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
במיוחד שזה נעשה במצלמה שנקראת חצי ביתית
Canon PowerShot SX230 HS
ברכותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה