דרוש מידע משתמשים בגליל מפת ניילון הענק והכבד?-כנסו

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל טיפים לשימוש
הגליל כבד -איך חותכים ממנו? היכן מאחסנים?
תודה

• הוסף לסימניות
מאחסנים מתחת לכיור
שימוש- מגלגלים על השולחן, וחותכים.
כן נכון, זה קצת כבד.
למי שיש סבלנות- אפשר פעם אחת לחתוך למפות. הרי האורך של השולחן לשכם לא משתנה.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו כסא מנהלים שהתקלקל (אחר ש'בעל מידות' אחד התיישב עליו בחבטה), פרקנו את רגלו על גלגליה, הרכבנו עליו כבסיס לוח עץ קטן , תקענו במרכזו מוט חזק ועליו אנחנו משחילים את המפה הגדולה והכבדה. מקום המתקן באחת הפינות ליד המטבח, ובכל פעם שצריכים מפת ניילון - מושכים את המתקן אל השולחן, מושכים את קצה המפה לאורך הרצוי וחותכים בלי מאמץ. הנה צילום של המתקן לפני שהדבקנו טפט כדי לגנדר אותו: IMG_7030.JPG
הגליל התחתון הוא ה'פנימית' של החבילה הראשונה שהשתמשנו בה, והוא משמש בסיס לגליל המפות הפעיל כדי שלא יהיה נמוך ולא יהיה צורך להתכופף כדי למדוד ולחתוך.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו כסא מנהלים שהתקלקל (אחר ש'בעל מידות' אחד התיישב עליו בחבטה), פרקנו את רגלו על גלגליה, הרכבנו עליו כבסיס לוח עץ קטן , תקענו במרכזו מוט חזק ועליו אנחנו משחילים את המפה הגדולה והכבדה. מקום המתקן באחת הפינות ליד המטבח, ובכל פעם שצריכים מפת ניילון - מושכים את המתקן אל השולחן, מושכים את קצה המפה לאורך הרצוי וחותכים בלי מאמץ. הנה צילום של המתקן לפני שהדבקנו טפט כדי לגנדר אותו:צפה בקובץ המצורף 1382489
הגליל התחתון הוא ה'פנימית' של החבילה הראשונה שהשתמשנו בה, והוא משמש בסיס לגליל המפות הפעיל כדי שלא יהיה נמוך ולא יהיה צורך להתכופף כדי למדוד ולחתוך.
מדהים ופרקטי!

• הוסף לסימניות
הכובד של הגליל צריך לתת קונטרה לדעתי...

אנחנו מניחים את הגליל על מושב הכיסא שבראש השולחן, כשהשליפה היא מהכיוון התחתון כלפיי מעלה.
מושכים את המידה הרצויה (הגליל לא צריך ליפול או משהו... הוא מתגלגל סביב עצמו לפי המשיכה)
וחותכים כשהגליל עדיין שוכב לו בנוחות על הכיסא.......
אגב סכין מטבח רצחנית וגדולה הכי טובה לזה פחות משניה לחיתוך :) זהירות לא ליד הילדייייים!!!

אחסון ארון תליה (עומד באחת הפינות..)

• הוסף לסימניות
אני חותכת את כולו בהתחלה למפות בגודל השולחן, מקפלת אותם ושמה במגירה,
זה אמנם לוקח זמן אבל שווה את זה,
אני לא חותכת את הכל בבת אחת אלא במשך יומיים כשיש לי כמה דקות חותכת עוד כמה מפות,
אז יש יומיים שהגליל כל הזמן מונח על השולחן בצד עד שאני גומרת וזהו יש מפות חתוכות להרבה זמן.
זה גם חוסך את הלחץ של לא לשכוח לחתוך מפות לפני שבת.
ואגב אותו דבר אני עושה עם שקיות אשפה - האלו שמקופלות ביחד ובשביל להוציא אחת צריך לפתוח את כולן,
אני פותחת את החבילה ומקפלת שקית שקית בנפרד, שמה בתוך קופסה בארון ואז מאוד קל לשלוף אותן.
את זה אני בד"כ עושה בערב כשכבר אין לי כוח לעשות שום דבר אחר - אפשר תוך כדי שמיעת הרצאה או שיחה בטלפון.

• הוסף לסימניות
משחיל אותו על מקל עץ (מקל מטאטא) מניח אותו על 2 כיסאות מהמטבח על המשענת של שניהם, (רק צריך לבדוק שהכסאות לא נופלות מהכובד של הגליל), הכסאות מכוונים אחד מול השני פנים אל פנים או גב אל גב לא משנה, ואז מושך בקלות את המפה לפי השולחן, חותך מראש לחצי שנה.
נתתי לילדים לחתוך חצי גליל ואח"כ קיפלו את המפות, ומאחסן אותם בתוך שקית, כל שבת וכל צורך שולף מפה מקופלת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו מאכסנים במרפסת, וכל ערב שבת מרימים, שמים על השולחן, מגלגלים וחותכים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות את זה?
ומה המחירים של זה?

• הוסף לסימניות
אנחנו פעם אחת גוזרים לאורך השולחן ומגלגלים ל10 שבת ואז אחר כך עוד

• הוסף לסימניות
היכן רוכשים?
מה המחיר שאתם משלמים?
מקופל ל2 או 4
עובי הניילון?

• תודה
Reactions: MDG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה