דרוש מידע משתמשי וייז בלבד- כמה אתם משלמים לחודש

• הוסף לסימניות
קניתי רק מכשיר מיוסי תקשורת (לפני כשנתיים) וסים הבאתי לבד, יש ב 019 ב 12 ש"ח לחודש

• הוסף לסימניות
וגם סלופארק

• הוסף לסימניות
בעלי קנה במכירה ליד ישיבת מיר אתמול
מכשיר וויז הדרן חדש A04E
ב 100 ש''ח בלבד
ותשלום חודשי 26 ש''ח ל3 שנים כולל הסים והסינון
אני חושבת שזה יוצא יותר משתלם מדרך המלך
כי פה זה מכשיר חדש ולא מחודש,
והסינון של הדרן הרבה יותר טוב.
אם תרצי אני יחפש את המספר שלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה יכול לקנות מכשיר של עסקן ולבקש מהם להשאיר את האפליקציה של מפס

• הוסף לסימניות
אני מוכר וויז הדרן עם גוגל מפות.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות
המכשיר עצמו בסדר, או שיש לו בעיות?
ומה הסינון
שח"ו ששום ילד והכי מוכשר שלא יוכל לפרוץ!!
איפה אתם יושבים?

מכשיר מהיר, עובד מעולה!
הסינון של הדרןהוא הכי חזק, גם הסים חסום וגם המכשיר חסום ללא אפשרות לפריצה ח''ו.
אני מירושלים/כיכר זוויעהל

• הוסף לסימניות
אם מישהו מעוניין,
אני מוכר מכשיר וויז של דרך המלך ב-50 ש"ח + 24 ש"ח על כל חודש שירד ממני הוראת קבע על הסים
(נשארו כ 10 חודשים)
מכשיר ללא בעיות (גלקסי J7)
ניתן ליצור קשר בפרטי או לתייגני
(זמין במקומות רבים בארץ)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• וויזר לפרסום מעודכן.jpg
    וויזר לפרסום מעודכן.jpg
    KB 165 · צפיות: 74

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה