עזרה משתמשי מייל בסיומת קונקי

• הוסף לסימניות
האם גם לכם נחסם הכניסה לחשבון המייל היום.

לאחר הודעה מנתיב שבוע שעבר על בקשת תשלום מחברת גוגל עבור השימוש בדומיין פרטי כדוגמת קונקי , נתנו התרעה עד לסוף החודש שאז יסגר החשבון, על מנת שנוכל להיערך בהתאם.
אך היום באופן פתאומי אין אפשרות להיכנס לחשבון המייל של קו נקי בגי'מל,
האם גם לכם?
מישהו יכול לתת פתרון.

• הוסף לסימניות
האם זה מתוך ידיעה ברורה......
מדוע ככה פתאום לנתק את החמצן...

• הוסף לסימניות
אני באותה בעיה, אובד עיצות לגמרי.
ניסתי היום לדבר עם נתיב אם יש אפשרות פתיחה אםילו של יום יומיים כדי שאמשוך את כל החומר שיש שם, אבל היה עומס על הקוים ולא הגעתי אליהם.
מאד התאכזתי שאמרו שיש זמן עד ה 1.7 וזה קרה פתאומי.
מה שמענין זה שאלו שבסיומת אי נתיב עדיין לא נחסם להם.

• הוסף לסימניות
מוזר מאד שבפורום שלהם אין שום התייחסות על ההפסקה הפתאומית, או התנצלות או עזרה כל שהיא בנידון.

• הוסף לסימניות
יש שם סכסוך בין gmail לנתיב על התעריפים וגוגל החליטו לחתוך כאן ועכשיו.

• הוסף לסימניות
יש שם סכסוך בין gmail לנתיב על התעריפים וגוגל החליטו לחתוך כאן ועכשיו.
ואין אפשרות לבא בדברים כלקוחות פרטיים מול גוגל שיאפשרו לנו גישה אפילו לכמה ימים?
יש לי שם חומר יקר ערך של למעלה מ10 שנים.

• הוסף לסימניות
ואין אפשרות לבא בדברים כלקוחות פרטיים מול גוגל שיאפשרו לנו גישה אפילו לכמה ימים?
יש לי שם חומר יקר ערך של למעלה מ10 שנים.
מקווה שלנתיב יש תשובה מניחה את הדעת על השאלה הזו.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלם לנתיב 50 ש"ח
והמייל משתחרר מיד
צריך לא לותר ולהישאר על הקו עד שעונים

• הוסף לסימניות
לי לא נחסם בינתיים

• הוסף לסימניות
דיברתי עכשיו עם נתיב.
אם הבנתי נכון החשבונות שנחסמו עכשיו לפני סוף החודש זה של אלו שכיום אינם לקוחות נתיב והמשיכו להשתמש בקונקי.
אם רוצים לפתוח את זה שוב עד סוף החודש צריך לשלם 100 ש"ח,
אם מישהו רוצה לדעת מה התהליך בלי לחכות למענה, שיצטט אותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה