לא הבנתיאתה לא אמור להיכנס לקישור אלא להעתיק אותו לשורת הקיצורים וכשאתה על סירטון ביוטיוב ללחוץ עליו ואז מתחת לסירטון מופיע לך הורדה וכנ"ל
בכל מקרה כרגע זה לא עובד אז אין טעם לנסות להסביר עד שמישהו יתקן את זהלא הבנתי
זה היה קוד ג'אווה סקריפט, ויש מצב שיוטיוב חסמו את זהאני לא זוכר איפה כתבו את זה, אבל היה קוד שמדביקים בסימניה שהיה עושה הורדה מיוטיוב.
עכשיו הסימניה הזו לא עובדת
יש למישהו עדכון לקוד הזה?
אוקיי תודהבכל מקרה כרגע זה לא עובד אז אין טעם לנסות להסביר עד שמישהו יתקן את זה
יש בדף של יוטיוב בנטפרי קוד חדש לכרטיסיהאני לא זוכר איפה כתבו את זה, אבל היה קוד שמדביקים בסימניה שהיה עושה הורדה מיוטיוב.
עכשיו הסימניה הזו לא עובדת
יש למישהו עדכון לקוד הזה?
מה הקוד?יש בדף של יוטיוב בנטפרי קוד חדש לכרטיסיה
נראה לי לוחצים על הסמל של הורדה מימין למטה.אני תקועה באותו שלב של זה שלפניי.
איך מורידים עכשיו את הסרטון?
תמיד עבד לי מעולהלמה לא דרך פה?
videownload
ytpull.ml
סליחה על ההקפצה, אבל לתועלת הציבור מצאתי תוכנה חדשה בעברית והיחידה שהורידה לי
מצורף
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים