דרוש מידע משתמשי נטפרי? לא מצליחים להוריד מיוטיוב? - הפתרון!!

• הוסף לסימניות
יש כבר פתרון ל"מנותבים" (מסונני נתיב)?

• הוסף לסימניות
אגב הדף הזה נטפרי חסמו אותו

• הוסף לסימניות
ומעניין לעניין באותו עניין, יש אפשרות להוריד סרטונים מkosher tube?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר איפה כתבו את זה, אבל היה קוד שמדביקים בסימניה שהיה עושה הורדה מיוטיוב.
עכשיו הסימניה הזו לא עובדת
יש למישהו עדכון לקוד הזה?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר איפה כתבו את זה, אבל היה קוד שמדביקים בסימניה שהיה עושה הורדה מיוטיוב.
זה היה קוד ג'אווה סקריפט, ויש מצב שיוטיוב חסמו את זה :(
מחכה גם אני לעדכון קוד.

• הוסף לסימניות
יש בדף של יוטיוב בנטפרי קוד חדש לכרטיסיה

• הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה אבל איך עכשיו אני מורידה סרטונים?
image (10).png

• הוסף לסימניות
אני תקועה באותו שלב של זה שלפניי.
איך מורידים עכשיו את הסרטון?

• הוסף לסימניות
זה בסדר, הסתדרתי, תוכנה מעולה.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אבל לתועלת הציבור מצאתי תוכנה חדשה בעברית והיחידה שהורידה לי
מצורף

1703808487278.png

התוכנה מתעדכנת כל הזמן, לאחרונה ב"ה היא כבר תומכת בעדכון אוטומטי למי שמשתמש בגרסאות האחרונות.

התוכנה הזו:
- חרדית במאה אחוז,
- ומותאמת למשתמשי נטפרי,
- והיא חינמית לחלוטין!
- תומכת בכל האיכויות!
- מהירה ממש!
- כולל MP3.
- דפדפן עצמי עם אתרי סרטונים והורדה אוטומטית משם.
- ועוד ועוד.

זה האתר הרשמי להורדה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה