דרוש מידע משתמשי סיטי קאר? מה דעתכם על הכללים החדשים? - סקר

דעתך על הכללים החדשים

• בסדר גמור מבחינתי

הצבעות: 3 9.4%
  • לקח לי זמן להתרגל, אבל עכשיו זה בסדר

הצבעות: 4 12.5%
  • קשה לי אבל מסתדר, תכלס הם צודקים

הצבעות: 6 18.8%
  • לא מצליח להתרגל, נקנס בתדירות די גבוהה, זה ממש לא בסדר

הצבעות: 19 59.4%

• סה"כ מצביעים
    32
  • הוסף לסימניות
תוכלו לענות על הסקר?
הכללים המדוברים:
אי הודעה על סיום הזמנה - קנס 5 ש"ח.
אי הודעה על איחור - קנס 30 ש"ח, וברגע שהסתיימה ההזמנה אין אפשרות יותר להודיע על איחור.
אם יש לכם משהו להוסיף אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
האפליקציה איומה ואני לא מצליחה לדווח על סיום, ואז כבר עובר הזמן ואי אפשר לדווח יותר.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד לקוחות שאכפת להם?
חשבנו לנסות לארגן מכתב זועם עם הרבה חתימות.
מי מצטרף?

• הוסף לסימניות
זה נטו לעשות כסף כי מה הם צריכים שנודיע על סיום הזמנה אם הם רואים אצלהם אם הרכב נוסע או חונה ובאיזה מקום הוא נמצא?

• הוסף לסימניות
מזמן הפסקנו להשתמש בגלל הכללים הנוקשים לרעת הלקוח
ועקיצת כספים בלתי נגמרת...
אין עם מי לדבר בהנהלה
לא מענין אותם כלום כי אנשים ימשיכו לקחת בלית ברירה...

הלוואי והיה פה מתחרה בסגנון ״ תל אוטו״ של עירית תל אביב...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים לקחתי רכב מסיטי קאר והחזרתי אותו איך שהוא
הם אומרים שהאור בתוך הרכב מעל הנהג נשאר דלוק אבל אני לא נגעתי באור
והם רוצים לחייב אותי 250 שקל הם אמרו לי או שאני מסדר את זה ומתחילים את ההזמנה ממתי שהם דברו איתי או שהם מתקנים והעלות 250 שקל מה הציבור אומר?
עוד שאלה לפעמים האור ברכב בתוכו נשאר דלוק ושסוגרים את הרכב האור נכבה
אז מה זה אשמתי השמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה