כללי משתמשי קורל - שאלה דחופה בסגירה לדפוס

• הוסף לסימניות
הבעיה היא בהרכבת הצבעים
אם את שמה ורוד עם שקיפות על שטח שחור - את צריכה להשתמש בשחור שמכיל ורוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;648294:
הבעיה היא בהרכבת הצבעים

תשובה מדויקת.
כפיים על ההבחנה החדה.

• הוסף לסימניות
לא יודע אם עדיין אקטואלי, אבל בפעם הבאה הדרך לפתרון בעיות דחופות כאלו היא פשוט לייצא את כל העמוד לJPG ברזולוציה של 300DPI (או יותר ליתר בטחון)
אולי זה נשמע נורא אבל במציאות אין כל בעיה בהדפסה והירידה באיכות לא ניכרת כלל לעין.
במצב כזה תקבלי בדיוק את מה שרואים על המסך.

לא מומלץ כאופציה ראשונה אבל אם נתקעים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;648398:
לא יודע אם עדיין אקטואלי, אבל בפעם הבאה הדרך לפתרון בעיות דחופות כאלו היא פשוט לייצא את כל העמוד לJPG ברזולוציה של 300DPI (או יותר ליתר בטחון)
אולי זה נשמע נורא אבל במציאות אין כל בעיה בהדפסה והירידה באיכות לא ניכרת כלל לעין.

בעל הדפוס הציע לי וסירבתי בתוקף לאחר שנכוותי לפי כמה חודשים: התתפשרתי על JPG ויצא גרוע! במקרה היתה להם פשלה עם הגודל ולכן הם זיכו אותי בהדפסה חוזרת - ואז ראיתי עין בעין את ההבדל העצום בין האיכויות. לא מנסה שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;648294:
הבעיה היא בהרכבת הצבעים

אלפי תודות!!! ניסיתי והופתעתי מהתוצאה המצויינת!
פתרון כל כך פשוט ובכל זאת אף אחד לא עלה עליו לפניך!
תודה רבה רבה!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;648411:
בעל הדפוס הציע לי וסירבתי בתוקף לאחר שנכוותי לפי כמה חודשים: התתפשרתי על JPG ויצא גרוע! במקרה היתה להם פשלה עם הגודל ולכן הם זיכו אותי בהדפסה חוזרת - ואז ראיתי עין בעין את ההבדל העצום בין האיכויות. לא מנסה שוב.

חולק עליך מכל וכל.
היכולת להבדיל באיכות דורשת מקצועיות רבה.

אני מוכן להדפיס לך כל עבודה שתרצי בצורה הזאת ואם התוצאה לא טובה אל תשלמי.

יש לי נסיון של עשרות הדפסות שסגרתי כתמונה ואני בטוח בדברי ב100%.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;648443:
חולק עליך מכל וכל.
היכולת להבדיל באיכות דורשת מקצועיות רבה.

אני מוכן להדפיס לך כל עבודה שתרצי בצורה הזאת ואם התוצאה לא טובה אל תשלמי.

יש לי נסיון של עשרות הדפסות שסגרתי כתמונה ואני בטוח בדברי ב100%.

אז איך אתה מסביר את מה שראיתי במו עיני ומיששתי במו ידי? שתי הדפסות באותו בית דפוס, מדובר באותו קובץ בדיוק - רק שפעם הוא סגור כ
אתה יודע מה, אני כבר סורקת ומעלה כאן. תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים.

• הוסף לסימניות
לפני שראיתי יש לזה 2 אפשרויות:
או שהקובץ סגור לא טוב, או שהדפוס דפק אותו בריפ.

בגלל שאני נוהג לעבוד בRGB מכל מיני סיבות שאין כאן המקום, ופעמים רבות בסגירה הצבעים משתנים זוועות, לכן יצא לי הרבה פעמים לסגור כתמונה ולהמיר בפ"ש לCMYK, ואני אומר בלב שקט אין כמעט כל הבדל בתוצאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;648398:

קרימינל.
להשליך לאלתר לכלא של הגרפיקאים.

• הוסף לסימניות
שמח לראות שנעזרת ע"י כוכב 103
אגב, אם יש לך קורל 15, כדאי לך לעבוד עם תצוגה אמיתית של 'איך ייראה הקובץ' (Proof).
זה נמצא בTools, ושם Color Proof Settings, לסמן 'ווי' ב: Proof colors

• הוסף לסימניות
אם עובדים נכון (אין לי מושג עוד איך :)) אפשר גם בשקיפות של ורוד על שחור בלבד, לקבל PDF נכון.

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא, של Proof כשהקובץ בנוי לפי פרופיל Japan 2001 Coated (מה שהדפוס שלנו דורש)
אין עוד התאמה מלאה. זה עוד רחוק מלהיות יפה, אבל זה כבר לא כמו איך שהיה נראה בהתחלה.

ונגיע ל100% אי"ה.

קבצים מצורפים

• TestMetaor.pdf
    KB 11.7 · צפיות: 27
  • JAP.jpg
    KB 689.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
במחשבה שנייה, ייתכן וזה כן בדיוק 100% מה שאנחנו צריכים,
כי הרי ברור ששקיפות על 400% צבע, לא ייתן את אותה אפקט כמו שקיפות על 100% וכנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה