משתפת באיור חמוד .... מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
SWEET WEB.jpg

• הוסף לסימניות
הפרצוף - מדהים!!
הצביעה -בכלל!!
אבל משהו באנטומיה שלו מתבלבל לי...

• הוסף לסימניות
יפה ממש!!! האנטומיה דווקא בסדר לדעתי חוץ מהיד השמאלית והכיס שאליו היא נכנסת אבל חוץ מזה הכל מושלם

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!!!!
שולמית נראה לי את צודקת באמת לגבי היד...
תודה...

• הוסף לסימניות
איזה צביעה יפהה!! (בעיקר בפנים!)
כל הכבוד

• הוסף לסימניות
מתוק!
מבחינת צביעה את על הסוס ודוהרת בכיוון הנכון.
לגבי הקווים, הייתי ממליץ לתרגל את היסודות. אנטומיה, פרופורציות וכו'.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רון!
דווקא אני די טובה ביסודות....
רק ליד שמאל לא שמתי לב...
טעות אנוש...;)
מה הבעיה בפורפורציות?

• הוסף לסימניות
יותר באנטומיה. משהו לא יושב שם.
מניסיון כשיודעים מה בדיוק כל חלק, מרמת העצמות עד לגידים וכו', הכל "יושב" יותר טוב.
זה בגדול ממש ממש חמוד כן?
למשל הזוית של הסיבוב - של הנעליים, האגן, הכתפיים, הצוואר והראש - לא "עובדים" ביחד.
הצוואר גם קצת לא מדוייק.
הכתף הימנית יוצאת מנקודה מידי אחורה כלפי צד הגוף. דברים כאלה.
וזה קורה כשלא ברור לנו איך בנוי הדבר הזה שנקרא גוף.
שוב. בגדול זה ממש חמוד. סתם ביקורת בונה.
אני מוכן לחזור בי מהכל, לשים מוצץ ולחזור לגן. אבל סתם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה