בקשה משתפת במשהו שקרה לי הערב אשמח לחוות דעתכן האם נהגתי נכון או לא.....

• הוסף לסימניות
קיבלתי הבוקר הזמנה להשתתף בזום שמסביר על הגדלת הכנסות ואיך להצליח לחסוך מבחינה כלכלית
למרבה הצער והאכזבה של המארגנת הייתי משתתפת יחידה
הזום התחיל במהלכו נפלתי אני פעם אחת וגם המרצה נפלה פעם אחת חיכיתי לה בעיקר כי ריחמתי עליה ולא היה לי נעים שזה המצב וגם כי זה היה קצת מעניין ונראה רלבנטי,
ואז היא הגיעה לחלק של פתיחת עסק הציעה כמה דוגמאות של עסקים שניתן לפתוח מהבית וכאן הגיע הקאץ'
הזום הפל להיות פרסום ושיווק ושכנוע והכל להיות סוכנת מחירות של.... נחשו לבד
קצת כעסתי עליה וחשבתי שזה חוסר הוגנות אבל היא לטענתה ציינה בתחילת הזום שזה שיווק-לי לא זכור כזה דבר....
ואז היא התחילה להסביר כמה זה רווחי ומשתלם וגם היא מרויחה מכל אחת שמתגייסת וכו' שאלתי אותה אם זה הולך להיות המצב עכשיו היא ענתה שכן ואם לא מתאים לי אז אין עניין להמשיך...
התלבטתי אם מצד הכבוד שלי ושלה להמשיך או לרדת מצד האמת שזה לא מעניין אותי בכלל ובסוף כתבתי תודה רבה ובהצלחה
היא היתה נראית מאוכזבת ואני שואלת האם פעלתי כשורה?
אציין שהיה מושקע והיא היתה נחמדה למדי

• הוסף לסימניות
מביך
כל הכבוד על הרגישות ועל המחשבה עליה.

אם את השומעת היחידה ואת לגמרי לא בעניין, אז אולי באמת מיותר להמשיך להקשיב ולהטריח את עצמך ואותה ללא מטרה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי הבוקר הזמנה להשתתף בזום שמסביר על הגדלת הכנסות ואיך להצליח לחסוך מבחינה כלכלית
למרבה הצער והאכזבה של המארגנת הייתי משתתפת יחידה
הזום התחיל במהלכו נפלתי אני פעם אחת וגם המרצה נפלה פעם אחת חיכיתי לה בעיקר כי ריחמתי עליה ולא היה לי נעים שזה המצב וגם כי זה היה קצת מעניין ונראה רלבנטי,
ואז היא הגיעה לחלק של פתיחת עסק הציעה כמה דוגמאות של עסקים שניתן לפתוח מהבית וכאן הגיע הקאץ'
הזום הפל להיות פרסום ושיווק ושכנוע והכל להיות סוכנת מחירות של.... נחשו לבד
קצת כעסתי עליה וחשבתי שזה חוסר הוגנות אבל היא לטענתה ציינה בתחילת הזום שזה שיווק-לי לא זכור כזה דבר....
ואז היא התחילה להסביר כמה זה רווחי ומשתלם וגם היא מרויחה מכל אחת שמתגייסת וכו' שאלתי אותה אם זה הולך להיות המצב עכשיו היא ענתה שכן ואם לא מתאים לי אז אין עניין להמשיך...
התלבטתי אם מצד הכבוד שלי ושלה להמשיך או לרדת מצד האמת שזה לא מעניין אותי בכלל ובסוף כתבתי תודה רבה ובהצלחה
היא היתה נראית מאוכזבת ואני שואלת האם פעלתי כשורה?
אציין שהיה מושקע והיא היתה נחמדה למדי
לפני הכל מגיע לך צלש על ההתנהגות הכל כך יהודית שלך
הצלת יהודיה מבושה נוראה
וזה כאילו קיים עולם מלא!!!

• הוסף לסימניות
נהגת כשורה לדעתי
קודם כל, בימינו בעידן הזומים והוובינרים- משתתף שלא מעונין פשוט עוזב באמצע... בלי לומר שלום
זה לא כמו לשבת בהרצאה פרונטלית שאז לפעמים מביך לקום וללכת
זה ממש מקובל...
ולהפך- אני חושבת שבמקרה הזה מאחר והיית שומעת יחידה ואינך מעוניינת להיות משווקת אז באמת חסכת לה את הזמן.
היא היתה מאוכזבת מזה שלא רצית להתגייס, לא מזה שעזבת באמצע

• הוסף לסימניות
מביך
כל הכבוד על הרגישות ועל המחשבה עליה.

אם את השומעת היחידה ואת לגמרי לא בעניין, אז אולי באמת מיותר להמשיך להקשיב ולהטריח את עצמך ואותה ללא מטרה.
לפני הכל מגיע לך צלש על ההתנהגות הכל כך יהודית שלך
הצלת יהודיה מבושה נוראה
וזה כאילו קיים עולם מלא!!!
נהגת כשורה לדעתי
קודם כל, בימינו בעידן הזומים והוובינרים- משתתף שלא מעונין פשוט עוזב באמצע... בלי לומר שלום
זה לא כמו לשבת בהרצאה פרונטלית שאז לפעמים מביך לקום וללכת
זה ממש מקובל...
ולהפך- אני חושבת שבמקרה הזה מאחר והיית שומעת יחידה ואינך מעוניינת להיות משווקת אז באמת חסכת לה את הזמן.
היא היתה מאוכזבת מזה שלא רצית להתגייס, לא מזה שעזבת באמצע
תודה רבה לכן
הנמכתם/ן לי את תחושות האי נעימות....

• הוסף לסימניות
ברור שברגע שהיא מצהירה על שיווק היא מודעת לכך שמי שאינה מעוניינת תפרוש.

יתכן שלא היו הרבה כי שמעו לפני זה שזה שיווק......

זה אצילי במיוחד שישבת עד השלב הזה
הרי בסופו של דבר אין לך שום מחויבות או אי נעימות ממישהי שלא תכירי, זה רק מידות טובות!!

אם את רוצה לפרגן לה יותר בעקבות האכזבה שהיה לה, תוכלי לכתוב לה שהעצות וכו' שלה (בחלק הראשון) בהחלט תרמו לך....

• הוסף לסימניות
ברור שברגע שהיא מצהירה על שיווק היא מודעת לכך שמי שאינה מעוניינת תפרוש.
היא טוענת שהיא אמרה בתחילת השידור
אישית לא שמעתי אבל אולי בדיוק לא היתה קליטה
כשניסיתי להקליט היא לא אישרה....
יתכן שלא היו הרבה כי שמעו לפני זה שזה שיווק......
יתכן, היא לא מהשכונה שלי.... בפרסום שלה לא היה מוזכר ברמז שזה שיווק כך שאני לא יודעת אם הן ידעו....
אם את רוצה לפרגן לה יותר בעקבות האכזבה שהיה לה, תוכלי לכתוב לה שהעצות וכו' שלה (בחלק הראשון) בהחלט תרמו לך....
היא נפלה באמצע וכשחזרה כתבתי לה ששמחה שחזרת וזה מעניין מאד
ותודה על המחמאות......
פשוט התפדחתי ונעלבתי בשבילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה