משתפת בציורים חדשים...

• הוסף לסימניות
IMG_1120 web.jpg
a tourist2web.jpg

אשמח לחוות דעתכם...;)

• הוסף לסימניות
הציורים מקסימים!!!!!
ממש אהבתי את שניהם.

• הוסף לסימניות
יפים מאד שניהם!

• הוסף לסימניות
יד אחת אוחזת מקל ומה קרה ליד השניה נתקעה בחולצה ??? לא ברור כלכך כמובן רק בעניים שלי

• הוסף לסימניות
יד אחת אוחזת מקל ומה קרה ליד השניה נתקעה בחולצה ??? לא ברור כלכך כמובן רק בעניים שלי
חוץ מזה כבר אמרתי לך מדהים מדהים מדהים ֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!
יש לכם רעיון איזה רקע להוסיף למטייל מאחורה?
זה נראה לכם יוסיף? או להשאר עם הלבן??

• הוסף לסימניות
הבחור הזה- זה דיוקן שיצא ממש בוללל
חבל שאני לא יכולה להעלות את התמונה עצמה....
תסתפקו בלהאמין לי....;)

• הוסף לסימניות
מקסימים!!!
הדיוקן הראשון הכי - אליפות!

ממש בקטנה רק - הפריע לי החלק המושחר בצווארון שלו (של הדיוקן הראשון)
לדעתי הכהויות החזקות צריכות להיות רק בפנים, כי זה קצת "גונב את ההצגה" אם יש קטע מושחר במקום אחר.
מקווה שהבנת את כוונתי.

מקסים מקסים מקסים

• הוסף לסימניות
לדעתי הכהויות החזקות צריכות להיות רק בפנים, כי זה קצת "גונב את ההצגה" אם יש קטע מושחר במקום אחר.

צודקת אני יבהיר קצת
נס שלא שמתי הרבה פיקסטיב .....;)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!
יש לכם רעיון איזה רקע להוסיף למטייל מאחורה?
זה נראה לכם יוסיף? או להשאר עם הלבן??
לדעתי רקע של הרים ושמים.. פשוט חמווווד! ורואים מיד שזה הסגנון שלך!

• הוסף לסימניות
מעולה מעולה!!!! רחלי בזמן ביצוע העבודות אלה- היית צריכה לעשות פי שלוש עבודות.
(את יודעת במה מדובר;))
כלומר יותר ויותר לצייר! ביד ובמחשב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה