דרוש מידע מתאם אינדוקציה

• הוסף לסימניות
חושב לקנות מתאם אינדוקציה, אשמח לקבל מידע מבעלי נסיון [שמעתי שא"א להשתמש בחום גבוה, שמשאיר סימנים, שלוקח הרבה זמן לחימום, האם זה נכון? אם מומלץ, האם ניתן לקנות כל סוג גם באליאקספרס? קישור מומלץ?]

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל, אפילו בעל החנות שאצלו קניתי אמר זאת כשמכר לי:) חשבתי להיות חכמה והתקשיתי להיפרד מהסירים הישנים. בפועל- לא חימם מספיק, השאיר סימנים ואולי החליש את האינדוקציה. אולי לשימוש ח"פ, לא מעבר. אני מוכנה להשאיל לך את המתאם. לא משתמשת בו כרגע.. בבני ברק

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל, אפילו בעל החנות שאצלו קניתי אמר זאת כשמכר לי:) חשבתי להיות חכמה והתקשיתי להיפרד מהסירים הישנים. בפועל- לא חימם מספיק, השאיר סימנים ואולי החליש את האינדוקציה. אולי לשימוש ח"פ, לא מעבר. אני מוכנה להשאיל לך את המתאם. לא משתמשת בו כרגע.. בבני ברק
גם לי אמרו את זה ,
אגב יש לזה עוד שימוש חוץ מהתאמה לסירים שלא מותאמים לאינדוקציה-
זה הופך את הכיריים לפלטת שבת .

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות סירים שמתאימים לאינדוקציה במחיר לא גבוה. (במשנת יוסף, במבצעים של יש)
השקעתם כבר, לא חבל?

• הוסף לסימניות
בינתיים נראה שלא מומלץ. יש לעוד מישהו מידע? פשוט מדובר לזרוק הרבה סירים יקרים.

• הוסף לסימניות
הורס את האינדוקציה בשימוש ארוך

• הוסף לסימניות
גם לי אמרו את זה ,
אגב יש לזה עוד שימוש חוץ מהתאמה לסירים שלא מותאמים לאינדוקציה-
זה הופך את הכיריים לפלטת שבת .
ממש לא.
פרוג זה לא מקום לפסקי הלכות ואין ענין להרחיב, אבל רציתי למחות שאנשים לא יטעו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה