- הוסף לסימניות
(סליחה שפתחתי אשכול נוסף
- לא הצלחתי לשנות ולמקד את הכותרת של האשכול הקודם)
כידוע התעמלות מים היא פעילות ספורטיבית המשכללת את הכושר הגופני, מעצימה את סיבולת הלב והריאות, מעודדת יציבה וגמישות,
משפרת את מצב הרוח ואף שורפת קלוריות...
במים כוח המשיכה לא פועל על גופנו. 75% ממשקל גופנו מתבטל בשל כוח הציפה, ואנו נושאים פחות משקל מאשר בפעילות ביבשה.
במים ניתן לנוע ביתר קלות, להתעמל ברמה גבוהה מבלי להתעייף, ולהפעיל כוח לאורך זמן מבלי לפגוע במפרקים וברקמות הגוף הרכות.
45 דקות של התעמלות במים ירושלים יכולה להביא לשריפת כ 400-600 קלוריות, והזיעה אינה מורגשת בזכות הקירור של המים.
אירובי מים מתאימה לכל האוכלוסייה הבריאה.
השיעור הוא אמנם בקבוצה, אך כל אחד מתעמל לפי יכולתו.
סביבת האימון במים הרדודים בבריכה היא ידידותית, בטיחותית ונעימה.
=======================================
אנחנו רוצות לארגן התעמלות מים בחמישי\שישי בוקר באחיה או בבריכה אחרת בבני ברק
מי שמעוניינת באחד משני הימים שתצלצל
ואם תהיה קבוצה רצינית נפתח
נ.ב אין לי שום רווחים\מניות בפתיחת קבוצה. פשוט אני רוצה מאד להתעמל במים עוד פעם בשבוע ולא מוצאת קבוצה לימים אלו.
כידוע התעמלות מים היא פעילות ספורטיבית המשכללת את הכושר הגופני, מעצימה את סיבולת הלב והריאות, מעודדת יציבה וגמישות,
משפרת את מצב הרוח ואף שורפת קלוריות...
במים כוח המשיכה לא פועל על גופנו. 75% ממשקל גופנו מתבטל בשל כוח הציפה, ואנו נושאים פחות משקל מאשר בפעילות ביבשה.
במים ניתן לנוע ביתר קלות, להתעמל ברמה גבוהה מבלי להתעייף, ולהפעיל כוח לאורך זמן מבלי לפגוע במפרקים וברקמות הגוף הרכות.
45 דקות של התעמלות במים ירושלים יכולה להביא לשריפת כ 400-600 קלוריות, והזיעה אינה מורגשת בזכות הקירור של המים.
אירובי מים מתאימה לכל האוכלוסייה הבריאה.
השיעור הוא אמנם בקבוצה, אך כל אחד מתעמל לפי יכולתו.
סביבת האימון במים הרדודים בבריכה היא ידידותית, בטיחותית ונעימה.
=======================================
אנחנו רוצות לארגן התעמלות מים בחמישי\שישי בוקר באחיה או בבריכה אחרת בבני ברק
מי שמעוניינת באחד משני הימים שתצלצל
ואם תהיה קבוצה רצינית נפתח
נ.ב אין לי שום רווחים\מניות בפתיחת קבוצה. פשוט אני רוצה מאד להתעמל במים עוד פעם בשבוע ולא מוצאת קבוצה לימים אלו.
הנושאים החמים