מידע שימושי מתגרדים מהעקיצות? יש פתרון!!

• הוסף לסימניות
למה לחפש עצות ללאחר מעשה?
אפשר לשים מכשיר קטנטן בשקע ו...פלאים אף עקיצה משך כל הלילה!!!
המכשיר של סנו.
לא אני לא משווק של סנו/ISPOILER]

• הוסף לסימניות
לתת לילד בי 12! פשוט שקט מיתושים!
בדוק ומנוסה!
זה עושה מר את הדם והיתושים לא מתקרבים.

• הוסף לסימניות
לפני שטעמו אינו קושיה
אני אישית יש לי דם מר, ובחיים אני לא מקבל עקיצות מיתושים כשבה בעת הנמצאים לידי מקבלים המון עקיצות
הם כנראה מריחים
שאלה אחרת: לכמה זמן הבי 12 עוזר?
כי אני נותן לילדים כל יום כדור בי 12 ועכשיו היינו בנופש לשני לילות ולא לקחנו את הכדורים והם חזרו עם עשרות עקיצות.

• הוסף לסימניות
לשים קצת חומץ מתחת לאוזניים, בדוק עוזר.

• הוסף לסימניות
טיפ מ'מרווה לצמא',
ניסיתי בבית עבד מדהים!:
להספיג צמר גפן עם חומץ, ללחוץ כמה שניות על העקיצה
(הדבקתי לילד עם פלסטר/ דבק נייר)
הגירוד מפסיק והעקיצה קטנה/ נעלמת!
וזה לילדים שרגישים ומתנפחים מכל עקיצה..

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאחרי עקיצה לעסות את האיזור קצת בחומץ וכבר לא כואב

• הוסף לסימניות
הבי 12 עוזר ליום יומיים
ולכן עדיף לתת כל יום טיפה שניים ( אני אישית משתמשת מסולגאר )

• הוסף לסימניות
לא הייתי שמה
הוא חומר קצת מסוכן

שנים שאני שמה החומץ הכי פשוט ממש רטיבות קלה ולא קורה כלום.
לא מסוכן לשים, אבל צריך להיזהר לא להשאיר ליד הילדים או בכלל פתוח
אם נכנס לעיניים זה כאבים איומים וייתכן שגם מסוכן (תלוי כמה זמן נשאר בעין עד ששטפו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה