שלחתי,תשלחו לפה מייל - כדי לאמת אותכם וד"ל
bfhhngjfvtgfuzhxwbhthlm.com (הסמיילי במקום שטרודל)
יש לי מישהו ותיק שמתעסק וגר שם
קיבלתי,שלחתי,
אין מייל כזה,
הוא חזר
..... מתווך מוכר וותיק מהאיזור (יצא לי לשוחח איתו - בן אדם בגיל מתקדם אך הוא מכיר ויודע כל פיפס באיזור שם!)אבל למה ככה?
אני לא מכירה איתכם,
ואני לא יכולה לשלוח סתם טלפון.......
צריך להיזהר.....
תכתבו כאן את הטלפון של המתווך,
או למייל ששלחתי
תודה
מי? לא הספקתי לראות את השם.......... מתווך מוכר וותיק מהאיזור (יצא לי לשוחח איתו - בן אדם בגיל מתקדם אך הוא מכיר ויודע כל פיפס באיזור שם!)
תסמני לי לייק כשראית את זה - שאמחוק (לא קיבלתי אישור ממנו לפרסם את שמו ברבים)
אין לי את העלונים האלו,תסתכלו בעלונים כמו לענין או שפאין יש שם הרבה מתווכים כמו גינזבורג או שוורץ
לשכור דירת 4 חדרים,אתם מעוניינים לשכור או להשכיר?
אני מכירה מישהי שגרה שם בשכירות ועוברת עוד מעט
כן, אם אני לא טועה הדירה שלה 4 חד' קומה ראשונהלשכור דירת 4 חדרים,
יכולה לקשר אותי אליה?
@אביה- סטודיו לעיצובכן, אם אני לא טועה הדירה שלה 4 חד' קומה ראשונה
אין לי פרימיום איך אפשר לתקשר??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים