מתוך קונטרס חדש

• הוסף לסימניות
על התמכרות לקפאין

קבצים מצורפים

• איור1.jpg
    איור1.jpg
    KB 108.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יש לכם סגנון ציור אמיץ ויחודי, שאני מאוד מחבבת.
המשחק עם הטקסטורות יפיפה.

הסגנון הזה יכול לעוף פלאים,
תשקיעו בתחום!

נהנתי לראות.
תשתפו בעוד עבודות.
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
יש לכם סיגנון יפה ומעניין- סגנון משלכם, פשוט מקסים!
כייף לראות את העבודות שלכם:)
ברכה והצלחה, בטוב הנראה והנגלה.

• הוסף לסימניות
יפה! אהבתי את הידיים שלו.

רק לא כזה ברור לי האם הוא רוצה להגיע אל הבקבוק או שהוא הרגע זרק אותו...
אם רוצים להדגיש שהבקבוק נזרק כדאי לשים קווי תנועה בין היד לבקבוק, שיבינו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2283657:
יפה! אהבתי את הידיים שלו.

רק לא כזה ברור לי האם הוא רוצה להגיע אל הבקבוק או שהוא הרגע זרק אותו...

בהצלחה!
מעניין..לי עלתה קונוטציה לכריש :confused:

האאא..
ירד האסימון הכל בסדר.:eek:
(אנחנו בבית פשוט באמת לא חסידים של קולה, מהתמימות ומהדעה שלי על החומצה הזרחתית וכו' זו הקונוטציה שעלתה..):cool:

• הוסף לסימניות
בסיטואציה המוצגת, קרי- אי בודד +אדם יחף בלוי בגדים המושיט ידו, ההרגשה היא שנפשו כמהה לדבר המתוק הזה...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני 'נדחפת' :)
רק כמסתכלת מן הצד חשבתי שזה אדם ש'מכור' לקולה, מצא קולה ו'ניצל' (לא אכפת לו שהוא בודד, העיקר יש לו קולה...)
כמובן שהציור יפה מאוד רק כדאי להדגיש יותר כדי שיובן המסר.

• הוסף לסימניות
אה.... אם ככה אז מצוין!
פשוט מתגובות של אחרים חשבתי שכיוון המחשבה שלי הפוך...

• הוסף לסימניות
וואו!
הסגנון הזה מדהים!
גם מבחינת הציור עצמו, והקו הזה שכאילו לא מושקע - נורא אומנותי...
וגם הצביעה הזו....

ולדעתי הרעיון מובא היטב!
כל הכבוד...

תמשיכו לשתף אותנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה