מתחדשת עם לוגו...

• הוסף לסימניות
אני פאנית ומאפרת,
ואני מתחדשת כעת עם לוגו(עד היום פרסמתי בלי לוגו),
ועושה סדרת פרסומות,
מה הכי כדאי לכתוב במודעה?!
והאם לעשות מבצע?!
(חשבתי לעשות "מבצע לרגל החגים,50 אחוז על איפור שני...)

• הוסף לסימניות
לדעתי יש משהו מקסים בשוברים שמגיעים לנשים עד הבית
תעשי משהו אבל זה הדבר שהכי עובד.

מגיע לאישה בתיבת הדואר מעטפה עם שוברים
(אני לא יודעת באיזה עיר את גרה)...
שובר אחד לדוגמא:
סירוק פאה ב 50% (לסירוק הראשון בלבד) או ב 65 ש"ח. תלוי באיזה עיר מתגוררים כמובן.
שובר שני לדוגמא:
איפור מקצועי השני ב 50%

צריך לעשות משהו באמת שווה! אחרת אנשים יזרקו אתזה בדיוק כמו כל דבר שלא ממש שווה.

• הוסף לסימניות
התכוונתי לעונת השמחות,
ומה שתמי כתבה זה רעיון טוב,
אבל אני רוצה לפרסם גם בעיתון,
והשאלה מה לכתוב?
האם לעשות מודעה תודעתית בלי שום מבצע,
או מודעה שיווקית עם מבצע וכדו'?!

• הוסף לסימניות
תמיד צריך להתחיל עם תדמית.
(תוכלי לשלב מכירתי בצורה עדינה)
וגם אם את מחלקת שוברים, יותר נכון להתחיל בעיתון.
אם תרצי עזרה נוספת- פני באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה