מתחילה, אשמח לקבל הערות/הארות

• הוסף לסימניות
ילד מתוק במיוחד!
תמונות יפות ומחמיאות

• הוסף לסימניות
השני יפה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון להוריד את כל המסגרות- א"א לראות כלום ככה.
דבר שני להעלות תמונה אחת (מקסימום 2).

---
בסט הראשון החשיפה לא מאוזנת-השמיים שרופים אבל הפנים כהות.
הסט שני נראה מצוין מבחינת חשיפה (על הקומפוזציות קשה לי לתת תגובה עם המסגרות והעיקומים)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסט שהני
תאורה יפה וגם התאורה האחורית מוסיפה הרבה.
איזה יופי של גומות. מותק של ילד!

עיצוב מידי בלגן
בכל מקרה בשביל לקבל ביקורת עדיף להעלות תמונה לבד בלי עיצובים

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - בשביל התחלה - זה ממש יפה!
הייתי מורידה את העיצוב ונותנת יותר מקום לתמונות לבטא את עצמן.
כשאת מצלמת ילדים תנסי לתפוס מבט,
ולהכניס יותר דרמה - שהתמונה תספר סיפור , שתתפוס.
זה קשה בהתחלה!
אבל אני ממליצה לנסות.
(-- החשיפה לא נכונה -- תנסי להתאמן על חשיפה אפילו בלי לצלם אנשים, - תנסי להגיע לחשיפה נכונה יותר)
בהצלחה
ושהילד יזכה לגדול לתורה חופה ומעשים טובים
-- אמן

• הוסף לסימניות
חמוד לא יותר מזה, מזל-טוב ושיהיה בהצלחה בהמשך הדרך גם אני די בהתחלה, לצערי הזנחתי את זה לכמה שנים ועכשיו אני חוזר לזה בעזה''י בגדול.

• הוסף לסימניות
אל תפחדי לתת לכל תמונה את הכבוד שלה.
כשהחברות שלה מצטופפות לידה אז היא מאבדת את עצמה

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה אחת או שתיים, לא שמונה ולא מעוצבות.

יש כיוון חיובי, צריך לשלוט יותר על התאורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה