מתחילה

• הוסף לסימניות
מתחילה מה?
את מתכוונת לשאול למה מעלים לפורום הרב תמונות חוץ?
למה רב הילדים בעולם מצטלמים בחוץ ולא בסטודיו?

אשמח לענות אם אדע למה התכוונת

• הוסף לסימניות
יש גם הרבה בסטודיו.

• הוסף לסימניות
סליחה קודם כל
אני מתחילה..בצילום
למה רוב התמונות ילדים שמעלים הם צילומי חוץ

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה הדעה של כולן בקשר לצילום חוץ, ולמה דווקא בחוץ.
אני יודעת מה נוח לי. ילד, לא אוהב לעמוד מול הקיר, לא משנה באיזה רקע שהוא יהיה, זה עדיין קיר שסוגר, 4 קירות.

אחרי חצי שעה, הוא ירגיש בכלוב, לא נעים. הוא יאבד את הסבלנות שלו.

בחוץ- הילדים משוחררים, הטבע שלהם, הוא לזוז, לחפש, ואז עם חופש הפעולה,השחרור, הצבעים שבחוץ, הנופים שמגרים אותו לרוץ ולחייך.
הוא יהיה כמו שהוא, מחייך טבעי, ויצא הכי יפה, והכי דומה למקור, לא בובת שעווה נטועה מול רקע מעושן, שהכריו אותו לעמוד ולחייך, נכון שזה לא ממש כך, אבל הוא עלול להרגיש כזה.

וכמו כן, סטודיו זה אומר לסדר את הבית, לפני צילמים ואחרי, לדאוג לשקט.
זה המון כאבי ראש.

• הוסף לסימניות
כי זה יותר יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה