כללי מתחילים להיות לי כאבים בפרקי היד שעל העכבר...

• הוסף לסימניות
מה עלי לעשות?
אני משתדל לעשות הפסקות ותרגילי שיחרור וחיזוק השרירים באצבעות,
אך העבודה רבה...
האם לוח אלקטרוני - וואקום יכול לעזור במצב כזה?
אשמח לשמוע מכם.

• הוסף לסימניות
זו בעיה ידועה שאפילו יש לה שם (שאינני זוכר כרגע...) דבר ראשון לקבוע תור לאורטופד ולעשות צילום/בדיקה האם הגיד בפרק כף היד נפגע או שהוא רק עייף קצת...
2 פתרונות שאני מכיר (מנסיון של בן משפחה קרוב)
1. יש חגורה אלסטית המותאמת לפרק כף היד ואמורה להפחית לחץ על האיזור. דבר נוסף מומלץ להשתמש עם פד בעל תמיכה לפרק כף היד (ישנם כאלה עם מן בליטת סיליקון שהיד נחה עליה.)
2. במקרים קשים ישנו ניתוחון קטן שעושים ע"מ לטפל בבעיה. אני מדגיש במקרים קשים שכבר כלו כל הקיצין... של"נ.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור...

קבצים מצורפים

• CIMG0047.jpg
    KB 474.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיתי;615491:
מה עלי לעשות?
אני משתדל לעשות הפסקות ותרגילי שיחרור וחיזוק השרירים באצבעות,
אך העבודה רבה...
האם לוח אלקטרוני - וואקום יכול לעזור במצב כזה?
אשמח לשמוע מכם.

נסיתי לוח פן פרטנר של וואקום-
לא עזר כלל. כי דורש מאמץ רב לדייק בעכבר.
נסיתי כעת ואקום טאץ'- נחמד, אך לא שינה לעניין. הזה.(הוא לא במקום משטח מגע של הנייד, אך חמוד לזום בתוכנות, והכפתורים שלו נחמדים, תכנתתי-עכבר שמאל,דילט,אלט+טאב,וביטול)

הדבר היחיד שמאשר לי לעבוד לאורך זמן במחשב- הוא המשטח מגע של הנייד, לא עכבר רגיל. וגם אז כל הזמן יש כאב קל וטורדני, אך אינו מחמיר משמעותית.
כמעט ואין תרופה לדבר, ככה אומרים.

לגבי פד להניח היד- אשתי למדה(בריפוי בעיסוק) שזה לא בריא כלל כי נוטים להשעין עליו את היד ובזה ליצור לחץ על הגידים, וזה אף מחמיר המצב. הידיים צריכות לרחף בעדינות מול המקלדת.

בכלליות כדאי להמנע מתנוחות קיצוניות וזוויות מוזרות. קנה כסא נח, ועבוד עם מגרעת למקלדת.
זהו זה. והעיקר-
להתפלל!

• הוסף לסימניות
ניסית למרוח איזה משחה נגד כאבי שרירים?

• הוסף לסימניות
א. רופא. כמה שיותר מהר, כמה שיותר טוב.
יש מספיק גרפיקאים שהתעצלו לבקר רופא, וסבלו כפליים.

ב. כסא טוב, עם ידיות, שהמרפק יהיה על הידית כל הזמן, ומכוונת לגובה של העכבר.
כשהיד בזווית של 90 מעלות, אין שום לחץ על הגידים. וזה הכי בריא.

רפואה שלמה (הרופא יתן לך כנראה משחה ויאסור עליך לעבוד שבוע).

• הוסף לסימניות
אני כל השבוע שעבר סבלתי מזה, והגעתי למסקנה שזה בגלל שהחליפו לי שולחן בעבודה, שהוא טיפה יותר גבוה. ועכשיו ב"ה שכחתי מזה.

• הוסף לסימניות
אני אתן לך עצה קצת רדיקאלית.
להחליף מקצוע - לפני שמגיע גם כאב הראש...

• הוסף לסימניות
ישנה משחה הומופאטית מעולה שקוראים לה טראומיל
הי ממש עזרה לי בעבר
אבל היא כמובן לא מחליפה רופא
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
זה אומר שאם מתחיל לי כעת כאבים אני צריך רופא?

• הוסף לסימניות
ברוך הבא למועדון. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה