מתחם התחנה

• הוסף לסימניות
ניסיון ראשון שלי אשמח לשמוע מה דעתכם..?

קבצים מצורפים

• 3231.jpg
    3.2 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
כל הקומפיזציה לא כל כך מסתדרת לי, העץ לא מוסיף לפי דעתי, והיה עדיף לצלם בזוית יותר נמוכה וישרה לקבל קצת רקע של שמים שיוסיף לצבעים של התמונה ויתמזג עם בגדי הילד, אבל בשורה התחתונה רואים שיש לך את זה, עוד קצת שפשוף וניסיון והתוצאות יהיו מושלמות, בהצלחה...
[זאת דעתי האישית בלבד, ואינני צלם מקצועי כי אם חובב].

• הוסף לסימניות
לי הדבר העיקרי שהפריע זה התאורה. צילמת בשעה קשה, ויש מפה שלימה של אור וצל על הפנים של הילד. לא מחמיא, וגם גורם לעיניים להיות חשוכות. להבא נסי לצאת לצילומי חוץ כשעה-שעתיים לפני השקיעה, ותראי ישועות. :)
(בכללי, לדעתי מתחם התחנה מאוד לא פוטוגני, בגלל היעדר איזורים מוצלים או דברים אחרים שעוזרים למקום להיות פוטוגני. לא יודעת למה כ"כ הרבה אנשים אוהבים לצלם/להצטלם שם. אבל שם במיוחד חשוב לבוא בשעה מאוחרת, בגלל חוסר הפוטוגניות שלו. אני צילמתי שם רק פעם אחת, וצילמתי עם פלאש חיצוני שהיה על עוצמות מאוד חזקות כדי להתגבר על השמש האימתנית.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אחותי הבחורה למדה צילום אצל @מלכי אייזנבך האלופה!
ומתחילה להתמקצע...
אנחנו רוצות לצאת לצילומים במתחם התחנה בירושלים ובסביבתה.
את מתחם התחנה הישנה אני מכירה (הייתי שם לצילומי חלאקה של הבן שלי)
אבל הכנתי שבאזור יש גם שכונה יפיפיה בסגנון וינטג' עם פוטנציאל טוב לצילומים.
יש פה מישהי או יותר ממישהי :) שיכולה לעזור לי עם מידע על האזור- לוקיישנים לצילומים, מה כדאי, מומלץ, וכו'?
תודה ממש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה