דרוש מידע מתחם עם חדרי ארוח בין 20 ל60 חדרים, יש לך מידע?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנחנו היינו במקום בקוממיות
נראה לי שהיה שם משהו כמו 20 לא זוכרת מדויק אם יותר או פחות.
יש שם חדר אוכל ענק, ובית הכנסת.
חצר עם נדנדות וערסלים.
יש לך פרטי קשר ותמונות של המקום?

• הוסף לסימניות
כל מי שלקח מקום מתחם מלון לכמות אנשים גדולים
נשמח שיעדכן איפה ופרטי יצירת קשר
וזה יהיה גם לתועלת הרבים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
אני מחפש מתחם אירוח לשבת, עם חדרי אירוח לזוגות, אני צריך שיהיה במתחם בין 20 ל60 חדרים, בית הכנסת וחדר אוכל.
אני לא מעוניין ברמה גבוהה במיוחד, אך לא בפנימייה של ישיבה... ושיהיה שירותים [ועדיף גם מקלחת] בכל חדר.
המחיר שיש לי הוא נע בין 8000 ל24000 בהתאמה.
אשמח מאוד למידע בנושא.
לא משנה לי מאוד המיקום. [כמובן לא בתוך בני ברק ק"ס וכו'].
יש בפתח תקווה בהדר גנים מתחם מתאים בדיוק למה שכתבת 058-717-9228

• הוסף לסימניות
מה המיקום של הקמפוס?
וכן אם תוכל לתקשר איתי במייל
6286846:)gmail.com
אודה לך מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז תנסה במספר 0528780390 - מוטי
הוא אומר שהוא עזב...
משהו מאוד מוזר בכל העסק סביב הקמפוס הזה...
במספר הראשון שהבאת הוא ענה לי, וענה על כל השאלות וכו', וכשרציתי תמונות הוא אמר לי שהוא יכול לשלוח רק בוואצאפ ושאני יתקשר מחר אם אני רוצה תמונות במייל, כי הוא יכול לשלוח במייל רק שהוא על המחשב, למחרת אני התקשרתי עליו בצהרים, והוא ענה לי ואמר שאני יתקשר עליו אחרי מנחה, ומאז הוא מסנן אותי עוד פעם ועוד פעם, התקשרתי אליו מפלאפון אחר, והוא ענה, ואז הוא אמר לי שסיכמנו שאני ישלח לו בקשה בווצאפ... טוב, השגתי ווצאפ שלחתי לו, מסומן שהוא קרא, וכלום, נאדה, אין קול ואין עונה... וגם מוטי הנ"ל טוען שהוא כבר לא עובד שם....
@איציק010 בעיקרון הנתונים שאתה נותן זה ממש נתונים מצויינים בשבילי, אבל זה פשוט לא עובד...
אשמח מאוד מאוד אם תוכל לתקשר איתי במייל
6286846:)gmail.com
אודה לך מאוד מאוד.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה