- הוסף לסימניות
די סיטי
מתחם חדש
מתחם חדש
אשמח לפרטים נוספים על המתחםדי סיטי
מתחם חדש
יש לך פרטי קשר ותמונות של המקום?אנחנו היינו במקום בקוממיות
נראה לי שהיה שם משהו כמו 20 לא זוכרת מדויק אם יותר או פחות.
יש שם חדר אוכל ענק, ובית הכנסת.
חצר עם נדנדות וערסלים.
יש בפתח תקווה בהדר גנים מתחם מתאים בדיוק למה שכתבת 058-717-9228שלום וברכה.
אני מחפש מתחם אירוח לשבת, עם חדרי אירוח לזוגות, אני צריך שיהיה במתחם בין 20 ל60 חדרים, בית הכנסת וחדר אוכל.
אני לא מעוניין ברמה גבוהה במיוחד, אך לא בפנימייה של ישיבה... ושיהיה שירותים [ועדיף גם מקלחת] בכל חדר.
המחיר שיש לי הוא נע בין 8000 ל24000 בהתאמה.
אשמח מאוד למידע בנושא.
לא משנה לי מאוד המיקום. [כמובן לא בתוך בני ברק ק"ס וכו'].
אם תוכל לתקשר איתי במייליש קמפוס בטבריה,
מחיר סביר, מקום נקי ויפה,
יחידה בכל חדר,
בית כנסת
לא נראה לי מתאים לציבור החרדיתשאלו לכמה אנשים נראה די גדול https://www.zimmer.co.il/premium.asp?site_id=1720
התקשרתי והא טוען שזה טעות במספריש קמפוס בטבריה,
מחיר סביר, מקום נקי ויפה,
יחידה בכל חדר,
בית כנסת
אשמח לפרטים נוספים על המתחם
הוא אומר שהוא עזב...אז תנסה במספר 0528780390 - מוטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים