דרוש מידע מתי ההמשך של כושר שף?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האינטרנט שלי חסום - נטפרי יש לכם אפשרות לשלוח בגמבו מייל ? תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר קישור?
רוצה לבקש שיפתחו לי את זה

• הוסף לסימניות
לי עובד בנטפרי.
ומחר שמעתי שיש עוד פרק שאחרי זה מעלים באתר קול חי, וגם אפשר לצפיה בשידור חי.
הנה קישור לפרק לפני שבוע.

• הוסף לסימניות
אל תתלהבי זה לא נראה כזה מוצלח כמו ש..............
למה?? זה ממש יפה!
בהשוואה לכל מיני תוכניות טלויזיה אולי זה לא אותה רמה, אבל בהחלט שווה צפיה!! וברמה גבוהה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכלס, האם מותר כאן להעלות קישור בדרייב ??
תוכניות אחרות של של קול חי כמו הקול הבא היו עולות כאן בדרייב.
@הכלבויניק אם זה מותר, אולי תעלה כאן ??

• הוסף לסימניות
תכלס, האם מותר כאן להעלות קישור בדרייב ??
תוכניות אחרות של של קול חי כמו הקול הבא היו עולות כאן בדרייב.
@הכלבויניק אם זה מותר, אולי תעלה כאן ??
אהההם... לא ממש.
באא"ר זה לא מתאפשר. תכניות מוזיקה עלו בפורום מוזיקה.

• הוסף לסימניות
אל תתלהבי זה לא נראה כזה מוצלח כמו ש..............

למה?? זה ממש יפה!
בהשוואה לכל מיני תוכניות טלויזיה אולי זה לא אותה רמה, אבל בהחלט שווה צפיה!! וברמה גבוהה!

שווה צפיה כי זה ברמה גבוהה, אבל זה לא דומה לתוכניות של טלוויזיה שהם בלי רמה ???

אהה.....
חשבתי התכוונת הפוך...:)
100%!
נראה לי שאת עדיין חושבת הפוך ולא למה שהתכוונתי באמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה