דרוש מידע מתי סוגרים את הציון במירון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שמיום ראשון (מחר) מירון הופכת להיות שטח צבאי סגור עד אחרי ל"ג בעומר.
לא בטוחה שזה נכון, אבל עדיף לבדוק שוב...

• הוסף לסימניות
ולמעשה מישהו יודע מתי הציון נסגר????
IMG-20240518-WA0015.jpg

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם אפשר עוד בשלישי או שבשלישי כבר סגור?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם מירון נסגר הרמטי?
מחר עוד תיהיה אפשרת להיכנס?
ממש יעזור לי תודה

• הוסף לסימניות
ולמעשה מישהו יודע מתי הציון נסגר????
דיברתי אתמול [ליל רביעי] עם פיקוד העורף ואיש המוקד[הערבי....] אמר לי שהוא צריך לברר את זה חיכיתי לתשובתו ואני עדיין מחכה......וכן התקשרתי לחברת נתיב אקספרס והם אמרו לי שיש תחבורה רגילה בכל הימים כרגיל כולל בל"ג בעומר..... לא יודע איך עובד המערכת??? אין סינכרון מידע??.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

@רפורמה משפטית חובה
כתבת לי באשכול שננעל שראית בחור ישיבה לוקח את התפילין
הוא היה ליטאי? חסיד?
מנסים לחשוב איך להפיץ בישיבות

שבוע טוב,

באזור העליה לאוטובוס חזור ממירון לירושלים בשעות 8-9 ביום שישי בבוקר
ככל הנראה נפלו תפילין מן התיק ונאבדו
התפילין כוללות גם רבינו תם ויקרות מאד מאד לבעליהן!!

האם ידוע לכם אולי על קו שמתעסק באבידות סביב לג בעומר במירון?
נשמח לשמוע כל מידע שיכול לעזור!

לחזור למייל shirardz :) gmail.com
או בטלפון
0527643674

תזכו למצוות!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה