נכתב ע"י bbr;1240067:אני יוצאת מחר עם הילדים לשדה הנוריות בקדמה, באיזה שעה עדיף לצלם מבחינת השמש, באזור 12-1 או באזור 3-4??
אשמח לתשובה בהקדם, כדי לתכנן את יום המחר...![]()
נכתב ע"י grafix;1240086:פותחים רק ב11/4/14
נכתב ע"י הלו קיטי;1240103:אני צילמתי שם פעם בשעה קשה מאד (גם היה יום שישי והיינו חייבים למהר)
יצאו לי תמונות מדהימות, תלויות לי פוסטרים על הקיר
יכל לצאת יותר מדהים אם זה היה בשעות טובות יותר...
זה לא שאי אפשר לצלם בשעות הצהריים השאלה מה התוצאה שאת שואפת אליה
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=2484
בשעה הזאת השמש כבר ממש חזקה - וקשה לצילומיםנכתב ע"י bbr;1240139:שואלת בשביל שבוע הבא:
שעה 10 בבוקר יותר טוב??
שבוע הבא יש לילדים חופש אז אפשר להגיע בשעה שפותחים.
חלקות פורחות אפשר יהיה למצוא במקומות הבאים (ואחרים):נכתב ע"י מינה קאהן;1240961:אם אפשר לקבל בבקשה את הכתובת של המקום. תודה
העתקתי את הרשימה מאחד האתריםנכתב ע"י צילומית;1241030:טירה,תודה! אני מתכננת קצת פינוק לגינגיות שלי.
שלא אצא לגמרי סנדלרית
בכל המקומות שציינת זה עם אישור כניסה? עם זמני פתיחה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים