מתי עוברים לשעון קיץ ?

• הוסף לסימניות
הלילה שבין חמישי לשישי השבוע
אור לכ"ו אדר ב

בשעה 02:00 מזיזים את השעון ל03:00

• הוסף לסימניות
לפי הלוח שנה שלי, כתוב ביום חמישי בשבוע הקרוב לפני פרשת תזריע, כי כל הזמנים מעתה בלוח הם לפי שעון קיץ. מזה נובע שהשינוי יהיה השבוע. (שיתביישו להם, הרסו לי את כל מוצאי השבתות היקרים של ערב פסח!:()

• הוסף לסימניות
הלוח שנה שלנו עשה טעות קריטית וכתב כבר מהשבוע (פרשת שמיני) זמני קיץ!!!
היה כתוב ששבת נכנסת ב: 18:33 במקום 17:33!!!
ה' ישמור!
יש אנשים שלא מספיק קרובים ליהדות ועם זאת שומרי שבת. הם בכיף יכלו לחשוב ששבת נכנסה השבוע אחרי שקיעה.....

• הוסף לסימניות
אגב, נשיא רוסיה פרסם היום צו המורה להשאיר באופן נצחי את שעון הקיץ, שייכנס מחר לתוקף במדינה, בטענה שהזזתו קדימה ואחורה שוב ושוב "מזיקה לבריאות"...

• הוסף לסימניות
מקווה שראש הממשלה לאחר ביקורו ברוסיה לא יעתיק את הדבר!!!

• הוסף לסימניות
אני בעד שישאירו שעון חורף כל השנה!!!

• הוסף לסימניות
יש כאלה גם בארץ שנשארים קבוע בשעון קיץ ( חסידים ואנשי מעשה )לא זוכר למה אבל יש סיבה מעניינת ..

• הוסף לסימניות
הפוך בדיוק יש כאלו שנשארים אם השעון חורף (מכיון ששעון קיץ זה תקנה ציונית)

• הוסף לסימניות
דרך אגב אצלי השעון של פרוג כבר מעודכן לשעון קיץ מיום שישי ..
גם אצלכם ??
השעה עכשיו 23:23

• הוסף לסימניות
אצלי השעון במחשב כבר מראה על השעה 23:30 איך מסדרים את זה???

• הוסף לסימניות
שמעתי שהיתה פשלה בחלק ממכשירי סלקום, שהשעון השתנה לזמן קיץ כבר ביום חמישי הזה.

• הוסף לסימניות
לא רק למכשירי סלקום, היה גם לכל מחזיקי מכשירי בלאקברי
לי אישית השעון מעורר צלצל לי כבר ברבע ל6 בבוקר והעיר אותי ואת הילדים מוקדם מידי :(
הנה כתבה בעניין http://www.kikarhashabat.co.il/שעון-קיץ-1.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה