מתכון - דג דניס

• הוסף לסימניות
מישהי התנסתה פעם עם הדג הזה?
יש לי בבית ואין לי מושג מה לעשות איתו.
אולי יש לכן איזה מתכון מוצלח?

תודה מראש (הצלצולים יבואו למפרע...)
חני

• הוסף לסימניות
הדג עצמו מאוד טעים כך שאין צורך לתבל אותו הרבה
קצת אבקת שום או גבישי שום, פלפל שחור, מלח, שמן, לחתוך עם סכין כמה חריצים בדג, כדי שיכנסו התבלינים, ולתבל מבפנים ומבחוץ, כוס יין לבן משבח את זה מאוד

• הוסף לסימניות
רק בתנור
כך הטעם שלו מודגש יותר
יוצא נפלא אפילו ללא תיבול

• הוסף לסימניות
אפשר לשים על הפלטה? או שהוא יתייבש שם?

חני

• הוסף לסימניות
תשימי מעל כלי על הפלטה, וכדאי גם להוסיף הרבה עשבי תיבול.

• הוסף לסימניות
דניס הוא דג מאד טעים, יש לו טעם עדין מאד.
אני מכינה אותו עם פטרוזיליה ושמיר קצוצים,מלח-פלפל, 2 שיני שום קצוצות ו2 פרוסות של לימון - להכניס בבטן הדג ולאפות. יוצא מעדן. אל תפספסי את הלימון, הוא נותן ארומה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
איזה דג זה? לא שמעתי עליו בחיים! (או שיש לו 2 שמות?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירית;1151960:
אני מכינה אותו עם פטרוזיליה ושמיר קצוצים,מלח-פלפל, 2 שיני שום קצוצות ו2 פרוסות של לימון - להכניס בבטן הדג ולאפות. יוצא מעדן. אל תפספסי את הלימון, הוא נותן ארומה מיוחדת.
ממליצה...
יוצא מעדן!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירית;1151960:
ואותו דבר במושט...

• הוסף לסימניות
דג אלוף!
אצלינו מכינים אותו על מחבת 2 דק' בישול (!!!!) - אם הדג מידי קר, אז 3-4 דק' והוא יוצא ליגההההה!!
עשבי תיבול, מלח, פלפל, לימון... שמן כמה סיבובים של שמן זית מעל, טיפ טיפ טיפה מים וזהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירית;1152267:
אותו דבר, אבל הטעם רחוק כרחוק מזרח ממערב.
למושט יש טעם גס מאד ביחס לדניס
לא הבעתי את דעתי לגבי הטעם, התכוונתי לומר שאותו מתכון בדיוק יכול להתאים גם במושט..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה