מתכון לחזה עוף שטעים לאכול קר/שאפשר לחמם בשבת

• הוסף לסימניות
אני שואלת איך היפנים מאות שנים אכלו מוסודיום גלטומט ושרדו יפה, בבריאות.
(עד שפצצות האטום נחתו עליהם כמובן)

• הוסף לסימניות
יש לי חברה, דיאטנית קלינית עם תואר שני בתזונה, שאלתי אותה לגבי מונסודיום גלוטומט.
תשובתה היתה – מונסודיום גלוטומט נוא משפר ומחזק טעם,
התחליף לו – אם לא משתמשים בו זה הרבה שמן והרבה מלח שזה הרבה יותר לא בריא.

הרבה בריאות.
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;986959:
אני שואלת איך היפנים מאות שנים אכלו מוסודיום גלטומט ושרדו יפה, בבריאות.
(עד שפצצות האטום נחתו עליהם כמובן)

נדמה לי שהם אוכלים הרבה ירקות בכל מיני וריאציות ופחות צלעות כבש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;985559:
יש סלט מדהים מחזה עוף, פסטה וירקות, בסגנון סיני, מצוין קר (ואפילו עדיף).

מטגנים בצל במעט שמן, ואז מוסיפים קוביות חזה עוץ לטיגון קצר, עד להלבנה.
מוסיפים רצועות של פלפלים אדומים וירוקים - במתכון המקורי הם אמורים להיות קלויים, אבל יוצאים מצוין גם בלי זה.
מערבבים את הכל עם הפסטה המבושלת, ועם הרוטב:
1/3 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
קצת סוכר
1 שן שום כתושה
1 כפית חרדל
מלח, פלפל
פטרוזיליה קצוצה

בתאבון!

הכנתי... מומלץ בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה