- הוסף לסימניות
למישהו יש מתכון להכנת עוגיות לוטוס?
או בשמם האמריקאי ג'ינג'ר ברד (מן והסיפור המיתולוגי)?
תודה מראש
תודה מראש
שמן האמיתי הוא עוגיות ספקולוס. לוטוס הוא מותג שמשווק עוגיות מהסוג הנ"ל.למישהו יש מתכון להכנת עוגיות לוטוס?
תודה מראש
אגב העוגיות של גינגר של עוגיונט אלופותאוקיי, אני יודעת, אבל אני מאוד עילגת בתקופה האחרונה, ואפשר לומר שהמון מושגים טרם חזרו ללקסיקון שלי,
אולי זו הלידה, אולי העייפות ואולי המחסור בברזל, התוצאה-שווה.
קראתי פעם שאת העוגיות הנ"ל מכינים לחגאותיהם וגם עוגיות ג'ינג'ר, מה שיצר אצלי (כנראה) מצב של הקבלה ביניהם.
אבל הן העוגיות הללו והן השניות כוללות מגוון של תבלינים מחממים. כמו ג'ינג'ר, קינמון, ציפורן וסוכר חום
ובהצצה למתכון של עוגיונט-לא לזה כוונתי, המתכון של בצק אלים נראה לי יותר דומה למקור
יתכן, למי שאוהב ג'ינג'ר.אגב העוגיות של גינגר של עוגיונט אלופות
הכנתי אותם המון פעמים
את הריח המטורף שלהם גם חולה קורונה בלי חוש ריח יכול להריח....
רק הטרי חריף.יתכן, למי שאוהב ג'ינג'ר.
הקטן שלי קורא לזה "חאיף" (חריף)
בגדול-משתמשים רק במאכלים אסיאתיים ולחרוסת...
רק הטרי חריף.
התבלין היבש לא חריף כלל.

www.morcake.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //