נכתב ע"י פריידי;534680:להמתין במשך חצי שעה שעה בסיר מכוסה ללא אש
לשם מה ?נכתב ע"י פריידי;534680:לכסות בנייר אפייה רטוב
נכתב ע"י טובי;534741:קודם כל תודה
חצי שעה או שעה?
לשם מה ?
אהו המרשם מאד שונה מהרגיל. מענין.נכתב ע"י פריידי;534680:חצי כוס שמן עם שלושת רבעי סוכר להשחים לחום נאה על אש נמוכה
להוסיף ספל(נטלה) מים על אש גבוהה עד שיבעבע למשך דקה
להוסיף אטריות דקות 400 גרם להמתין עד שיבעבע למשך דקותיים
להמתין במשך חצי שעה שעה בסיר מכוסה ללא אש
להוסיף 4 בייצים כל אחת לחוד כף פלפל שחור חצי כף מלח חצי כוס סוכר
לערבב היטב אפשר להוסיף חופן או שניים צימוקים בדוקים
ליצוק ל2 תבניות אינגליש קייק
לכסות בנייר אפייה רטוב
לאפות על חום גבוהה 200 למשך שעה
לאחר כשלושת רבעי שעה כדאי להכניס סכין ולראות שאינו יוצא רטוב
בתיאבון.
כתבת שאת צריכה תבנית אחת את השנייה תשלחי לי
נכתב ע"י פריידי;534680:חצי כוס שמן עם שלושת רבעי סוכר להשחים לחום נאה על אש נמוכה
להוסיף ספל(נטלה) מים על אש גבוהה עד שיבעבע למשך דקה
להוסיף אטריות דקות 400 גרם להמתין עד שיבעבע למשך דקותיים
להמתין במשך חצי שעה שעה בסיר מכוסה ללא אש
להוסיף 4 בייצים כל אחת לחוד כף פלפל שחור חצי כף מלח חצי כוס סוכר
לערבב היטב אפשר להוסיף חופן או שניים צימוקים בדוקים
ליצוק ל2 תבניות אינגליש קייק
לכסות בנייר אפייה רטוב
לאפות על חום גבוהה 200 למשך שעה
לאחר כשלושת רבעי שעה כדאי להכניס סכין ולראות שאינו יוצא רטוב
בתיאבון.
כתבת שאת צריכה תבנית אחת את השנייה תשלחי לי
בעבר עשיתי כפי שכתבת, קוביה. אבל היה לי כל פעם עצבים עם הסוכר שנקרש והסתבכתי עם הערבוב שלו בתוך האטריות, בנוסף הייתי לחוצה נורא מהקרמל הרותח שח"ו לא יגרום לכוויות וכו'...נכתב ע"י קוביה;534923:אהו המרשם מאד שונה מהרגיל. מענין.
אני מכירה כך:
לבשל ח' אטריות לפי ההוראות ולסנן (אטריות אסם דקות)
לשים בסיר כוס סוכר ו3/4 כוס שמן ולהשחים את הסוכר על אש גבוהה עד שמבעבע. לכבות את האש.
לשים את האטריות בקערה ולהוסיף עליהם את השמן הרותח ולערבב מהר.
להוסיף 3 ביצים כוס סוכר פלפל שחור.
לשים בתבנית ולאפות על חום נמוך כ3/4 שעה ואח"כ על חום יותר גבוה עוד 20 דק'.
הכמות זה ל2-3 תבניות אינגליש קייק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים