מתכון לקניידלך

• הוסף לסימניות
בבקשה
3 כוסות קמח מצה
4 ביצים
1.5 כוס מים
1/2 כוס שמן
מלח ופלפל שחור לתיבול
מכדררים לתוך מים רותחים ונותנים להתבשל חצי שעה אחרי שסימת להכניס את כולם
שבת שלום

• הוסף לסימניות
יש מתכון לכזה דבר??
קמח מצה, ביצה ותבלינים,
אם את רוצה רכים יותר שימי יותר ביצים.
יש להמתין דקה דקתיים לאחר שמערבבים לפני שמכניסים למים.

יש לי עוד 2 תחליפים לגיוון:
1. בצקניות- מורכב מקמח, ביצים ,מלח פלפל ומעט שמן אמורה להווצר בלילה רכה אבל לא מיימית, שכששמים על כף היא נוזלת באיטיות ובכבדות למרק... מזלפים בעזרת 2 כפות לתוך המרק.
2 כנ"ל מטוגנות- יוצרים בלילה כנ"ל ומטגנים את הבצקניות בשמן עמוק (בסיר קטן) לאחר שמקבלות צבע זהוב מכניסים למרק. (אם מתגרים מהריח ניתן לגנוב כמה מהמחבת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;511863:
בבקשה
3 כוסות קמח מצה
4 ביצים
1.5 כוס מים
1/2 כוס שמן
מלח ופלפל שחור לתיבול
מכדררים לתוך מים רותחים ונותנים להתבשל חצי שעה אחרי שסימת להכניס את כולם
שבת שלום
הכדורים יצאו מעולים.
נשאר רק לטעום....

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מדויק שתמיד, אבל תמיד מצליח לי:
2 ביצים
2 כפות מים
2 כפות שמן
לטרוף היטב.
להוסיף:
כפית שטוחה אבקת אפיה
מעט מלח, מעט פלפל
ומעט אבקת מרק
לטרוף שוב היטב.
להוסיף כ- 3/4 כוס קמח מצה, ולטרוף.
להמתין כמה דקות עם העיסה,
לכדרר כדורים לתוך מרק רותח
לא צריך יותר מ-1/4 שעה בישול.

ניתן להגדיל את הכמות בהתאם לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
עוד מתכון קבוע כל שבוע יוצא מעדן מלכים עגולים רכים וטובים
על כל ביצה אחת 3 כפות קמח מצה
3 כפות מים
3 כפות שמן
מלח ופלפל שחור

ז"א נעשה לכם עבודה קלה אני עושה על סיר של שבת נגיד מ-3 בייצים אז הנה בבקשה

3 בייצים
9 כפות קמח מצה
9 כפות שמן
9 כפות מים
מלח ופלפל

מ...אה אה.......................
הריח כבר באף

• הוסף לסימניות
טיפ של אמא שלי: היא מוסיפה לתערובת בצל קצוץ דק ממש - משדרג את כל הסיפור (וגם קצת קצת קינמון).

• הוסף לסימניות
מענין, אף פעם לא שמתי שמן...
ננסה שבוע הבא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה