יש משהו?
י יהודית י משתמש צעיר 24/1/23 הוסף לסימניות #2 אורז תפוחי אדמה פיצה על פיתה ( במיקרוגל חלבי) דייסת קוואקר מנה חמה... ואם בקטע של מתוק אפשר להכין בלילה של סופלה ו5 דקות במיקרוגל
אורז תפוחי אדמה פיצה על פיתה ( במיקרוגל חלבי) דייסת קוואקר מנה חמה... ואם בקטע של מתוק אפשר להכין בלילה של סופלה ו5 דקות במיקרוגל
ב בובה בובה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית פרסום וקופי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי הפקות ואירועים • יוצרי ai 24/1/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י יהודית י: ואם בקטע של מתוק אפשר להכין בלילה של סופלה ו5 דקות במיקרוגל לחצ/י כדי להרחיב... מתכון מסים או כל סופלה?
נכתב ע"י יהודית י: ואם בקטע של מתוק אפשר להכין בלילה של סופלה ו5 דקות במיקרוגל לחצ/י כדי להרחיב... מתכון מסים או כל סופלה?
ב בובה בובה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית פרסום וקופי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי הפקות ואירועים • יוצרי ai 24/1/23 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י בובה בובה: מסים לחצ/י כדי להרחיב... מסוים
ר רבקה אנשין משתמש מקצוען הפקות ואירועים • 25/1/23 הוסף לסימניות #7 עוגת גבינה במיקרוגל עוגת גבינה במיקרוגל ב-3 דקות! טעימה בטירוף מתכון לעוגת גבינה לעלצנים- עוגת גבינה בכוס שמכינים ב-3 דקות עבודה + 3 דקות וקצת במיקרוגל.. והופ.. אפשר לזלול את העוגה! www.10dakot.co.il
עוגת גבינה במיקרוגל עוגת גבינה במיקרוגל ב-3 דקות! טעימה בטירוף מתכון לעוגת גבינה לעלצנים- עוגת גבינה בכוס שמכינים ב-3 דקות עבודה + 3 דקות וקצת במיקרוגל.. והופ.. אפשר לזלול את העוגה! www.10dakot.co.il
L Long live America משתמש רשום 26/1/23 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י גילה רינה: יש לי מתכון לעוגת שוקולד במקרוגל, מעניין? לחצ/י כדי להרחיב... מאוד! ודרך אגב אם אפשר את המתכון עצמו ולא רק רעיונות.
נכתב ע"י גילה רינה: יש לי מתכון לעוגת שוקולד במקרוגל, מעניין? לחצ/י כדי להרחיב... מאוד! ודרך אגב אם אפשר את המתכון עצמו ולא רק רעיונות.
ג גילה רינה משתמש פעיל 26/1/23 הוסף לסימניות #10 עוגת שוקולד ב11 דקות 1 כוס קמח 1 א. אפיה 3 כפות קקאו 1 כוס סוכר 3 ביצים 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים 1/2 כוס יין לערבב הכל בקערה ולהכניס למיקרוגל ל-11 דקות בעוצמה גבוהה הוספה נחמדה... מיד כשיוצא חם, לפזר מעל מס' קוביות שוקולד, לחכות כמה דקות שימס ולמרוח בתאבון.
עוגת שוקולד ב11 דקות 1 כוס קמח 1 א. אפיה 3 כפות קקאו 1 כוס סוכר 3 ביצים 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים 1/2 כוס יין לערבב הכל בקערה ולהכניס למיקרוגל ל-11 דקות בעוצמה גבוהה הוספה נחמדה... מיד כשיוצא חם, לפזר מעל מס' קוביות שוקולד, לחכות כמה דקות שימס ולמרוח בתאבון.
א אזרחית אמריקאית משתמש מקצוען 6/4/23 הוסף לסימניות #12 סורי על ההקפצה אבל יש למישהי מתכון לפסח במיקרוגל?
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת