מתכונים לילדים

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכונים לעשות עם ילדים, תודה.

• הוסף לסימניות
בעיתון מרווה לצמא יש מדור מיוחד של חברת פרוג "אלף" בו היא מביאה מתכונים שילדים יכולים להכין בעצמם. התהליכים מצולמים ופשוטים. מומלץ בחום.

• הוסף לסימניות
גם ב"עיתונלי" יש וב"ילדים של משפחה".

ד"א, ראיתי לא מזמן שיצא איזשהו ספר מתכונים לילדים.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה:
אחד פשוט- מלווח שחוצים ל8 חתיכות או 16 מורחים רוטב פיצה
(או רסק עם שמן זית תבלין לפיצה/ אורגנו וזעתר מלח,)
שמים בקצה כל משולש זית ומגלגלים כלפי פנים בעדינות
טיפ-
לא להשתמש במלווח זול
לא להפשיר יותר מידי
למרוח שכבה דקיקה של רוטב

עוד מתכונים שאין לי פה- זה:
עוגיות חצי חצי
עוגיות טחינה
ויש לי עוד כמה בבית.
אפשר ליצור קשר באישי בהמשך היום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;326212:
יש לי כמה:
אחד פשוט- מלווח שחוצים ל8 חתיכות או 16 מורחים רוטב פיצה
(או רסק עם שמן זית תבלין לפיצה/ אורגנו וזעתר מלח,)
שמים בקצה כל משולש זית ומגלגלים כלפי פנים בעדינות

ראיתי פעם מתכון (לילדים) דומה לזה- שמים בכל משולש קוביית שוקולד, מגלגלים ואופים.

• הוסף לסימניות
עם הקוביית שוקולד זה טעים.
וישנה עוד אפשרות לשים ממרח תמרים שגם טעים.
פעם באו לי אורחים בהפתעה הכנתי להם את זה בכמה דק'
והם לא הפסיקו להתפעל!

• הוסף לסימניות
;ואם זה לא יוצא להם טוב -"ילדים מפשלים"...

• הוסף לסימניות
הילדים שלי מאוד אוהבים לעשות פיתות
מכינים בצק ללחם, מקמחים את משטח העבודה, נותנים לכל ילד כמה כדורים קטן של בצק, ומערוך.

גם לרדד ולחתוך עוגיות בכל מיני צורות

עוגות - אני מכינה את המתכון הרגיל, אבל משתפת אותם בשלבי ההכנה (לוקח פי 2 זמן כמובן, והם מאושרים עד הגג).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה