נכתב ע"י Art Studio;1337176:
נכתב ע"י שיר770;1337116:אפשר לבחור אצל מי להתארח לפי התגובות?
איך יש לכן כח?
אני הכנתי שלשום עוגת שמרים, הקפאתי ועכשיו שלפתי מהמקפיא.
ואמא שלי, הרגילה אותנו לאכול חיטה- שמים את החיטה ומים על האש מהצהריים. היא מתבשלת לאיטה עד פתיחת הצום. ואז אוכלים עם אשל, גבינה, שמנת, חמאה....
נכתב ע"י פלאפון;1337202:אני שומרת רבינו תם....
ואתם כבר אוכלות לכם.....
דיייייי אל תגרו אותי.....
נכתב ע"י ov;1337205:יש עוד אנשים פה בפרוג ששומרים רבינו תם..........
את לא לבד!
"כל המתאבל על ירושלים זוכה ורואה בשמחתה".נכתב ע"י פלאפון;1337202:אני שומרת רבינו תם....
ואתם כבר אוכלות לכם.....
דיייייי אל תגרו אותי.....
נכתב ע"י עפולה;1337207:אתם גם התחלתם לצום יותר מאוחר?!![]()
נכתב ע"י עפולה;1337207:אתם גם התחלתם לצום יותר מאוחר?!![]()
הבטן נרגעהנכתב ע"י פלאפון;1337209:לא התחלנו רגיל כמו כולם...
איך את?
הבטן נרגעה קצת??![]()
נכתב ע"י שולה;1337124:אני עוברת דירה בעז"ה השבוע (סוף סוף לדירה שלי)
ולכן אני עכשיו במסע חיסולים של כל חומרי הגלם שבבית, למטרת אפיה.
ב"ה הצום עובר אצלי מאד בקלות, לא מרגישה חולשה או כאבי ראש,
ולכן תגלו אצלי עכשיו במטבח 6 עוגות ומאפים שונים
מזמינה בכיף!
נכתב ע"י עפולה;1337211:הבטן נרגעה
כעת מחזקים את ידיכם!
נכתב ע"י גפ"ן;1337213:תני כתובת, לא של הדירה הנוכחית, של החדשה...
למקרה שלא ייגמר הכל לפני שתעברו
שיהיה לכם ישוב טוב וברכה מרובה בבית הזה (החדש)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קאלישית, משבצת 2, לעת עתה ועוד 4 משתמשים7 //