מקציפה לבד את החלבונים?אני מכינה בעיקר רולדה לפסח.
כי אפשר למתוק, מלוח, וחלבי.
4 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות קמח תפוח אדמה
להתחיל עם הביצים כמה דקות.
להוסיף את הסוכר,
ובסוף את הקמח.
הכל ביחד. בתנאי שזה כמה דקות ארוכותמקציפה לבד את החלבונים?
מה עם מילוי?אני מכינה בעיקר רולדה לפסח.
כי אפשר למתוק, מלוח, וחלבי.
4 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות קמח תפוח אדמה
להתחיל עם הביצים כמה דקות.
להוסיף את הסוכר,
ובסוף את הקמח.
איך משתלב המילוי של הביצים- מלוח, ברולדה מתוקה?חלבי: ריבת חלב.
והיום אצלינו הולך בשיא המודה, ריבת חלב+גבינה לבנה+שמנת. לערבב טוב ולמרוח. לגלגל. ואם אפשר בפסח לצפות בשוקולד.
פרווה: ממרח ביצים עם מיונז.
או טונה+מיונז+ביצה+בצל+עגבניה..הכל חתוך בקטן ולמרוח מעל הרולדה.
כמנה אחרונה,
לא יודעת איך אומרים בעברית.
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
4 כפות קמח תפוח אדמה
1 חלמון.
ולערבב בסיר עד שיתחיל ההדים(סליחה, בעברית קשה לי מתכונים..לא יוצאים לי המילים)
אפשר למרוח ברולדה ולהוסיף פירות.
בפסח זה תענוג של ממש. בכל מקום אני מקבלת מחמאות
שאלה טובה. כולם שואלים כשלא מכירים את המתכון. אבל... בכלל לא מורגש.איך משתלב המילוי של הביצים- מלוח, ברולדה מתוקה?
נשמע מדהיםחלבי: ריבת חלב.
והיום אצלינו הולך בשיא המודה, ריבת חלב+גבינה לבנה+שמנת. לערבב טוב ולמרוח. לגלגל. ואם אפשר בפסח לצפות בשוקולד.
פרווה: ממרח ביצים עם מיונז.
או טונה+מיונז+ביצה+בצל+עגבניה..הכל חתוך בקטן ולמרוח מעל הרולדה.
כמנה אחרונה,
לא יודעת איך אומרים בעברית.
2 כוסות מים
1 כוס סוכר
4 כפות קמח תפוח אדמה
1 חלמון.
ולערבב בסיר עד שיתחיל ההדים(סליחה, בעברית קשה לי מתכונים..לא יוצאים לי המילים)
אפשר למרוח ברולדה ולהוסיף פירות.
בפסח זה תענוג של ממש. בכל מקום אני מקבלת מחמאות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //