התייעצות מתנה לאירוסין

• הוסף לסימניות
מה אפשר להביא מתנה לאירוסין מחברה?
בסביבות 150 ש"ח

• הוסף לסימניות
קרש גיהוץ
או שטיחונים לבית
סיר
סכום
מנורת לילה
טוסטר
מיקרוגל
מוט בלנדר
מקצף ידני
ואו יש המוווון דברים

• הוסף לסימניות
מנורת שבת..
מכשיר וופל בלגי
רמקול בלוטוס

• הוסף לסימניות
חברות שלי קנו לי:
שייקר נינגה-שימושי בטירוף.
יש מכשיר שהוא וופל בלגי ודונאטס וקרפ, משהו כזה:
1723648882273.png

תחפשי משהו שיותר לכיוון המפנק.
מיקרוגל יהיה לה,וטוסטר יהיה לה,וקרש גיהוץ גם כן.....

• הוסף לסימניות
תחפשי משהו שיותר לכיוון המפנק.
מיקרוגל יהיה לה,וטוסטר יהיה לה,וקרש גיהוץ גם כן.....
חולקת עלייך,
חושבת שעדיף משהו שימושי ופרקטי
ולא איזה משהו שמוציאים פעם ביובל וסתם תופס מקום ביחידה קטנטנה.
@אנונימיצ נתנה רעיונות נהדרים.

• הוסף לסימניות
חולקת עלייך,
חושבת שעדיף משהו שימושי ופרקטי
ולא איזה משהו שמוציאים פעם ביובל וסתם תופס מקום ביחידה קטנטנה.
מסכימה איתך,
במיוחד שפינוקים זה דבר שבהחלט יש בו טעם אישי והעדפות (ובבקשה אין שום טעם לסבך כלות עם פתקי החלפה...)
אם כבר אולי זה לתת שובר.
(יש לי כמה מתנות בסגנון שקיבלתי לאירוסין/ חתונה- אחת מהן נפתחה לפני שבועיים ולא נגלה כמה זמן אני נשואה....😜)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה