התייעצות מתנה לאשה ליום נישואין!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו להביא לי רעיונות למתנה ליום הנישואין [ראשון] לאשה
שתפו אותי מנסיונכם.............

• הוסף לסימניות
תכשיט יקר,
בושם,
סידור שבדף כריכה מודבק תמונה מהחתונה וכיתוב "עם הפנים קדימה"

• הוסף לסימניות
זה בעיה של כל הגברים אתה יכול להביא שעון למרות שיום נישואין זה יציאה משותפת
כי אם כך גם היא צריכה להביא מתנה כי גם אתה התחתנת באותו יום

• הוסף לסימניות
שתפו אותי מנסיונכם.............
הכל השאלה מה היא אוהבת, ותמיד חייב שיהיה מלווה במכתב יפה :)
הרעיונות שלי:
בושם
תכשיט
שובר לטיפול פנים
ספר יפה
משהו לבית- כלי מיוחד למטבח שאוהבת /שואב שוטף/ משהו לויטרינה כמו שרביט להדלקת נרות
ארנק או תיק יפה
באמת תלוי מה היא אוהבת
אפשר להתייעץ עם אחות/חברה/אמא אם לא יודעים
ןלהביא פתק החלפה ולהדגיש שלא נעלבים אם מחליפה

• הוסף לסימניות
שתפו אותי מנסיונכם.......
בס"ד
כמו שכתבו כבר - העיקר, זה המכתב היפה.
כלומר, יום נישואין הוא יום בו אתה נעצר, ומתבונן בתוכך פנימה, לכמה טוב זכית.
מיד אתה מודה לה'.
וכמובן, לא שוכח לפרגן מכל הלב.
אבל, זה חייב להיות כנה ואמיתי, וכשזה כזה, זה יפעל את הפעולה...

קודם כל, זה חייב להיות מתנה עבורה נטו, ולא עבורך [בושם, איך שלא יהיה, זה גם עבורך...], אלא אם כן אתה באמת יודע ומסוגל לתת ולהעניק כשגם במקום בו אתה עשוי להיות נהנה, אתה לא חושב על עצמך.
ובשל כך, כל פנייה כאן, היא אך ורק לפתוח אפיקים, אך לעולם לא יהווה תחליף לייעוץ עם אמא אחות או חברה שלה.
כמו"כ, חשוב לשים לב למגבלת הסכום, אם אתם לא בעלי יכולת, יש להביא זאת בחישוב, ובהמשך, במכתב, תוכל להכניס משפט כמו - אפילו שרציתי לקנות הרבה מעבר, כי זה שמגיע, ועוד הרבה יותר מזה, אך במתנה זו הכנסתי גם יציבות כלכלית למצבינו הנוכחי... וכמסופר על ר"ע שאמר לרחל אשתו, כשיתאפשר לנו, אקנה לך ירושלים של זהב. [ובסוף אכן התאפשר להם...]

ואחזור לעיקר, המתנה הכי גדולה היא - עצמך.
פשוט לעצור ולהתבונן לעומק, האם אתה נוכח מספיק עבורה? האם היא הדבר החשוב ביותר עבורך?
ולהחליט גם בצורה מעשית, איך לשמר את הרגעים האלו הלאה, לקבוע זמנים עבור ה'ביחד', לסדר את התקציב החודשי כך שישאר עבורה יותר.

בהצלחה
והרבה מזל טוב - ושנים ארוכות וטובות ביחד

• הוסף לסימניות
חיזק אותי מאוד המשפט הנ"ל ממש תודה רבה!
שהמתנה הכי גדולה היא - עצמך.
פשוט לעצור ולהתבונן לעומק, האם אתה נוכח מספיק עבורה? האם היא הדבר החשוב ביותר עבורך?
ולהחליט גם בצורה מעשית, איך לשמר את הרגעים האלו הלאה, לקבוע זמנים עבור ה'ביחד', לסדר את התקציב החודשי כך שישאר עבורה יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה