דרוש מידע מתנה לבת מצווה

• הוסף לסימניות
מה אפשר לקנות?
יש לה מצלמה, ארנק, ואינה אוהבת שרשראות.
הסבתות והדודות מתקשרות לשאול והיא מתחבטת.
הצעתי לה:
מחליק שיער (כמה עולה?)
נגן
כרית ויסקו חלומית
תיק יפה לאחהצ
מחזורים
סידור אני קונה.
מה עוד אפשרי?

• הוסף לסימניות
בושם, זה נותן לילדה הרגשה מאוד טובה, לבנות שלי בכל אופן

• הוסף לסימניות
אוזניות קשת/ בלוטוס
קריויקי
תיק + מגבת עם שם לבריכה
סט מברשת ומראה עם שם מעור
עט סברובסקי עם שם
צמיד תליונים כמו של פנדורה מתכשיק.

• הוסף לסימניות
יש ספר "תחינות" חדש בהוצאת מכון "עוז והדר".
לדעתי מאוד פופולרי, מכבד ומרגש...

• הוסף לסימניות
מצלמה
גמבוי
מקרופון נייד
סבונים מעניינים
מנורת לילה
אפשר גם איזה תמונה, מראה או כל אקססורייז לחדר

• הוסף לסימניות
ספרים, מטריה מיוחדת,, תיק, או אפילו טיול, וכל דבר שהיא רוצה, ולך לא מתחשק\יכולה לתת.

• הוסף לסימניות
@מלפפון
תודה על האשכול, אני גם בדיוק מחפשת רעיונות...עוקבת.
מה שעלה לי מעבר למה שהציעו:
  1. שלושה כרטיסי כניסה לאתר/מוזיאון מיוחד, לטיול עם אבא ואמא לבד, יום של צומי.
  2. לתולעת ספרים-כרטיספר.
  3. לאוהבות האמנות- ספר מנדלות מקצועי+ערכת עפרונות מקצועית+קלמר.
  4. אמרו כאן בושם, אז יש כמובן את החנויות שמוכרות את השמנים ההם, כמובן יותר זול, וקומפקטי וצנוע לבת מצווה, כמובן בצירוף פיצ'יפקס...
  5. צעיף+כפות.
  6. והמתנה הכי יפה בעיניי;), כמה מפליא -להתאגד לסט צילומי חוץ מקצועי :p:p:p . האלבום הוא המזכרת הכי יפה לכל נערה ..
אגב, עוד לא ראיתי נערה שלא אוהבת שרשראות...יפה לה.

והעיקר, הרבה מזל טוב ורק נחת!

• הוסף לסימניות
דברים כאלה אני ישר הולכת לשי אומנות בעור
יש להם סניף במלכי ישראל (ירושלים;)) ועוד סניף בבית שמש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה