מתנה לגיל 3- חלאקה

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון למתנה בתקציב של 100 פלוס מינוס?
יש למישהו את הספר תורה "פענח"? הוא שימושי או זרוק בארון עד שמחת תורה??

איך הספר של ברוך חייט וגדי פולק על אותיות?

ולהבדיל- ארגז כלי עבודה גדול??

אשמח לעוד רעיונות

• הוסף לסימניות
הספר על האותיות נחמד למדי אם כי נראה לי הרבה יותר חוויתי בגיל גדול יותר. בן החלאקה שלנו קיבל את הספר בשעתו, ואחיו הגדולים נהנו מהספר יותר.
מתנות מסוג אחר: מודולר- מערכת כבישים מהנה במיוחד לילד חובב כבישים.
אם יש לו אחים גדולים יותר- הם נהנים לבנות לו והוא נהנה להסיע.

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם ספר, אינני זוכרת מה שמו.
איורים בפלסטלינה של בת שבע ראב"ד. אני חושבת על ציצית, או משהו בדומה. מתוק מתוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;694910:
מתנות מסוג אחר: מודולר- מערכת כבישים מהנה במיוחד לילד חובב כבישים.
אם יש לו אחים גדולים יותר- הם נהנים לבנות לו והוא נהנה להסיע.
כמה זה עולה?
והאם הוא יוכל לבנות לבד?
הוא הגדול?

• הוסף לסימניות
המתנה היפה ביותר זה ספרים.

יש ספר על ציצית אני לא יודעת מה המחיר שלו אבל עובר על כל השלבים מגזיזת הכיבשהועד השלב שזה ציצית.
יש ספר שאומר את התפילה מאוד יפה!
ליד כל תפילה שכתובה יש סימון שיש גם על כפתורים וכך בהתאם לתפילה לוחצים על הכפתור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;694919:
כמה זה עולה?
והאם הוא יוכל לבנות לבד?
הוא הגדול?
יש ערכה בינונית נראה לי בסביבות המאה, וערכה גדולה. (משחקי LT מפרסמים בפרסום חזק את המשחק הזה באופן קבוע)
אם אין אחים גדולים זה פחות מומלץ, אלא אם האמא נהנית לשחק עם בנה.
הבן שלי לא יכול לחכות בסבלנות לאחיו הגדולים עד שיחזרו מהחיידר ואני מוצאת עצמי יושבת לידו בכל יום מחדש ובונה לו מערכת כבישים חדשה. (יש בערכה אין סוף אפשרויות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;694924:
יש ערכה בינונית נראה לי בסביבות המאה, וערכה גדולה. (משחקי LT מפרסמים בפרסום חזק את המשחק הזה באופן קבוע)
אם אין אחים גדולים זה פחות מומלץ, אלא אם האמא נהנית לשחק עם בנה.
הבן שלי לא יכול לחכות בסבלנות לאחיו הגדולים עד שיחזרו מהחיידר ואני מוצאת עצמי יושבת לידו בכל יום מחדש ובונה לו מערכת כבישים חדשה. (יש בערכה אין סוף אפשרויות)
בחנוכה קניתי . הערכה הקטנה עלתה 100 ש"ח, הבינונית 149 ש"ח והגדולה 220 ש"ח.
קניתי את זה לבן 4 שמאד יצירתי ומעסיק את עצמו מקסים, למרות זאת היו צריכים להרכיב לו את הכבישים. (אבל אח"כ הוא שיחק עם זה שעות והוסיף לזה את כל המכוניות האחרות שיש לו...וזה לא מעט...)

• הוסף לסימניות
קניתי פעם לחלאקה ולאחר מעשה התברר כשימושי ונחמד מאד - לוח מגנטי מחיק (די גדול)+ערכת מגנטים של אותיות וספרות +טושים ללוח מחיק, נדמה לי שזה עלה פחות ממאה.
מזל טוב!

חני

• הוסף לסימניות
משאית זבל של ליטל טייקס עכשיו בסופר דיל - ברח' זכריה בב"ב במבצע ב100 ש"ח - משחק איכותי ומעסיק שעות את הבנים.
עוד במבצע שם - משאית גרר + 2 אופנועים, ג"כ של ליטל טייקס ב110 ש"ח.

מקוה שהמבצע עוד תקף

• הוסף לסימניות
יש את ספר ה"מסורת" המסורתי..
הבן שלי קיבל מהדוד פליימוביל שהוא מאד אוהב משהו שנראה בסביבות ה100

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה