תחפושות לפורים מתנה לגננת בחורה לפורים

• הוסף לסימניות
הי,
יש לכם רעיונות מה אפשר להביא מתנה לגננת בחורה?

• הוסף לסימניות
תלוי בתקציב,
אם זו מתנה מרוכזת מכמה הורים אפשר זיכוי בחנות כמו"יפית" בבני ברק..

• הוסף לסימניות
את יכולה לקנות לה מוצר טיפוח אחד טוב ולהוסיף איזה שוקולד באותו הגוון,
למשל קרם ידיים טוב, יש אפילו בעזרה ואחווה, לא זוכרת כרגע את השם של החברה, אבל יש לזה ריח מהמם, זה עולה בערך 25 ש"ח, אני אהבתי הכי את הריח של האריזה בצבע אדום לבן... ולהוסיף בונבוניירה או חבילת שוקולד...

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת למטפלת במעון ,בחורה,
אחת מדהימה במיוחד שהכי מגיע לה בעולם,
כמה מקובל להשקיע? חוץ ממנה יש עוד מטפלת אמא לילדים+רבה+מורה לבת, ב"ה אבל התקציב מוגבל....
ואיזה עוד רעיונות יש חוץ מקרמים?

• הוסף לסימניות
שוברי קניה, בכל סכום שהוא יתקבלו בברכה אצל כל אחד
בבני ברק ממליצה מאוד על כרטיס גולד קארד

• הוסף לסימניות
את יכולה לקנות לה מוצר טיפוח אחד טוב ולהוסיף איזה שוקולד באותו הגוון,
למשל קרם ידיים טוב, יש אפילו בעזרה ואחווה, לא זוכרת כרגע את השם של החברה, אבל יש לזה ריח מהמם, זה עולה בערך 25 ש"ח, אני אהבתי הכי את הריח של האריזה בצבע אדום לבן... ולהוסיף בונבוניירה או חבילת שוקולד...
עצה שלי , אל תביאי קרם ידים, יש לה כאלה כבר לעשרות............
תביאי תיק ליציאות קטן,
עגילים- עם שובר החלפה,
ארנק לחתונות, יש כאלה מהממים,
אולי צעיף, אבל זה כבר יותר טעם אישי,
וזיכוי- מאוד תלוי מי היא,
יש שתאהבנה ספל לקפה עם הקדשה אישית,
ואפשר כלים שימושיים לנדוניה,
סיר, מגבות קלאסיות, וכדו'

• הוסף לסימניות
לעניין להביא לבחורה סיר או מחבת?
מרגיש לי קצת מוזר...
הבחורה כבר יותר מבת עשרים.

והאם גם קונים מתנה עם כל הגן וגם בפרטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה