דרוש מידע מתנה להורים

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל מישהו.
בחורה בשידוכים שההורים עובדים קשה בשבילה לברר ולקחת אותה לפגישות ,
הם ממש משקיעים עליה הרבה זמן, ים של טלפונים כל הזמן ונסיעות בשבילה..
והיא מרגישה שהיא חיבת לתת להם משהו על כל המאמץ וההתמסרות הזאת בשבילה.
היא עדיין לא התארסה אבל בעז"ה בקרוב.
יש לכם רעיון מה היא יכולה לקנות להורים?

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לה!!
אם הם בקטע של יינות וכו'
בקבוק יין טוב עם כוסות רגל=שנזכה לשבור את הכוס ולשתות לחיים
זמרונים לשבת
מערכת רמקולים לבית=ששירת עוד ישמע כבר תישמע

• הוסף לסימניות
רעיונות ממש חמודים!
אשמח לשמוע עוד ..

• הוסף לסימניות
אני קניתי להורים שלי-\אבא- נרתיק חדש לתפילין ולטלית עם שם רקום. משו באמת מושקע!
לאמא שלי- רניתי שכמיה אופנתית יקרה שעד היום היא משתמשת בה
בשורות טובות בקרוב!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי מקציף חלב - מאד חמוד ולא יקר

• הוסף לסימניות
משהו לשולחן שבת: מפית, מגש, בקבוק ליין, מעמד לברכונים, למפיונים וכו'
שבת היא מקור הברכה.

• הוסף לסימניות
סט מצעים מפנק
שתרשום משהו בסגנון: כשאני בידיים שלכם אני ישנה טוב יותר
את המצעים אפשר גם לקשר להצעות ומציעים שעולים ויורדים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה